S25 Ultra vs iPhone 16 Pro

AliTechnology

Decapat
Daha fazla  
Birkaç gündür aklıma takılan soru bu. iPhone 16 Pro mu yoksa S25 Ultra mı?
Geçen gün iPhone 16 Pro almıştım ve benim alma amacım gündelik işler ve arada-genelde oyun (PUBG, PES gibi ) pili hiçbir uygulama yüklemedim halde 3 saat ekran süresi verdi.
Ben aldığım zaman telefonu değiştirme şansım yok 5-6 yıl veya daha uzun süre kullanacağım bu yüzden S25 Ultra daha mantıklı geliyor çünkü oyun oynadığım zaman iPhone'da pil sağlığı mantığı yok, tavsiye verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçen gün iPhone 16 Pro almıştım ve benim alma amacım gündelik işler ve arada-genelde oyun (PUBG, PES gibi ) pili hiçbir uygulama yüklemedim halde 3 saat ekran süresi verdi.
Ben aldığım zaman telefonu değiştirme şansım yok 5-6 yıl veya daha uzun süre kullanacağım bu yüzden S25 Ultra daha mantıklı geliyor çünkü oyun oynadığım zaman iPhone'da pil sağlığı mantığı yok, tavsiye verirseniz sevinirim.
Telefon nasıl 3 saat ekran süresi verdi hocam ? 3 saat boyunca oyun mu oynadınız ?

Normal olarak S25u zaten daha iyi cihaz bir de oyun oynayacağınızı belirtmişsiniz oyun anlamında da S25u daha önde. Ama burada garip olan 16 Pro ile nasıl 3 saat ekran süresi aldınız orasını anlayamadım.

Ben aldığım zaman telefonu değiştirme şansım yok 5-6 yıl veya daha uzun süre kullanacağım bu yüzden S25 Ultra daha mantıklı geliyor çünkü oyun oynadığım zaman IPhone'da pil sağlığı mantığı yok, tavsiye verirseniz sevinirim.

S25 Ultranın karşısında 16 Pro Max olsaydı net bir şey demezdim ikisi de öne çıktığı yanları var derdim ama bu karşılaştırmada kesinlikle eğer Apple ekosistem yoksa S25U

Geçen gün iPhone 16 Pro almıştım ve benim alma amacım gündelik işler ve arada-genelde oyun (PUBG, pes gibi ) pili hiçbir uygulama yüklemedim halde 3 saat ekran süresi verdi.
Ben aldığım zaman telefonu değiştirme şansım yok 5-6 yıl veya daha uzun süre kullanacağım bu yüzden S25 Ultra daha mantıklı geliyor çünkü oyun oynadığım zaman IPhone'da pil sağlığı mantığı yok, tavsiye verirseniz sevinirim.

Oyun oynayacağınız için tahminen batarya gücü sizin için önemlidir IPhone'larda çok az yetiyor ama S25 Ultra da hem oyun performansınız çok iyi olacaktır hem de şarj süreniz uzun olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı