S25 Ultra vs iPhone 16 Pro

@Mete Doru hocam benim için kamera en başta arada dizi izliyorum, kamera olarak sizce IP16 Pro mu S25u mı bir de yani önerir misiniz S25u yı.
Şöyle özetlenebilir, 16 Pro ile kiyaslarsam eğer iki telefonda da kamera ya basıp ayarsız şekil de fotoğraf çekersen S25u daha iyi fakat video da 16 Pro iyi ama Pro ayarlardan anlıyorsan S25u ile film bile çekersin Bu da nasıl bir kullanıcı olduğuna bağlı, ben kamera yi cok kullanan birisi değilim benim icin ekran kalitesi ve performansı önemli bu konuda bence ikisinde de S25 Ultra daha iyi.
Geçen başka bir konunun altına bu yorumu yapmıştım aynısı geçerli kanka.

@Mete Doru hocam benim için kamera en başta arada dizi izliyorum, kamera olarak sizce IP16 Pro mu S25u mı bir de yani önerir misiniz S25u yı.

Samsung'un renk paletini seviyorsanız Apple soluk gelebilir ama ben S25'in kamerasını çok beğenmiyorum renkleri falan yapmacık geliyor detaylar konusunda da 16 Pro'yu daha iyi buluyorum bütçeniz varsa Android tarafındaki diğer cihazlarla 16 Pro'yu karşılaştırabilirisiniz kamera tarafında çok iyi cihazlar var, ekran süresi olarak S25 daha iyi ama kamera olarak 16 Pro tercih ederim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı