S3 Alınır Mı?

heesh

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler Android dışında cihaz düşünmüyorum, 600 tl ye s3 alınır mı güncel benzer fiyatta ki telefonlardan iyi midir kötü müdür ? Tavsiye eder misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
@Oytun72 Lütfen forum kurallarını okuyup cevap yazarsanız iyi olur. Küçük harflerle yazın. Heesh bütçeniz yetiyorsa alabilirsiniz, bütçenizi artırabilirseniz farklı cihazlara da bir göz atın. :)

Teşekkürler ayrıca s3 artık eskidi 1100 lira ona vereceğine 100 lira daha ver elite al, note 3 daha iyi ama sen bilirsin, çok pişman olacaksın.

Hocam android sürümleri güncellendikçe S3'ün işlemcisi kasmaya başladı. Ancak alınmaz diye bir şey yok. 3 gün önce kardeşime aldık, ve ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Ama güncel sistemleri almak daha doğru olur.

Teşekkürler ayrıca s3 artık eskidi 1100 lira ona vereceğine 100 lira daha ver elite al, note 3 daha iyi ama sen bilirsin, çok pişman olacaksın.

600 tl yazıyor mesajda tekrar okuyun.

Hocam android sürümleri güncellendikçe S3'ün işlemcisi kasmaya başladı. Ancak alınmaz diye bir şey yok. 3 gün önce kardeşime aldık, ve ihtiyaçlarımızı karşılıyor. Ama güncel sistemleri almak daha doğru olur.

Peki 600-650 civarı tavsiye edebileceğiniz cihazlar var mı? Teşekkürler.

Bence alinabilir ben kullandim ve gayet memnundum. Nomal bir kullanici olarak.
Yorumun için teşekkürler.

S3 ve 600 TL diyorsunuz. S3 Mini'yi kasdediyorsanız Lumia 520 veya 525 almnızı tavsiye ederim. 2 cihazıda kullandım W8 phone çok stabil çalışıyor.

S3 ve 600 TL diyorsunuz. S3 Mini'yi kasdediyorsanız Lumia 520 veya 525 almnızı tavsiye ederim. 2 cihazıda kullandım W8 phone çok stabil çalışıyor.
S3 ama eksik yazmışım ikinci el . Peki lumia cihazlara da bakacağım teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı