S3 Mini CyanogenMod 11 Kurma Rehberi

Hocam bir sorum olacaktı. (Daha önce tekrar sormuştum, ancak bir yakınım kafamı biraz karıştırdı onun için tekrar sordum kusura bakmayın) :D Bizim telefonda sizin dediğiniz gibi tek sürüm var değil mi ? Nightly, Stable sürümleri falan yok değil mi ? :)

Son düzenleme:
Hocam bir sorum olacaktı. (Daha önce tekrar sormuştum, ancak bir yakınım kafamı biraz karıştırdı onun için tekrar sordum kusura bakmayın) :D Bizim telefonda sizin dediğiniz gibi tek sürüm var değil mi ? Nightly, Stable sürümleri falan yok değil mi ? :)

Yok hocam. Tek sürüm. Bu arada rehber tamamdır! :D

Hocam öncelikle rehber için çok teşekkürler, çok güzel bir rehber olmuş, elinize emeğinize sağlık. :) :D İndirme sayfasında s3 mini'yi, sonra da Google Apps'ı seçtikten sonra download linki çıkıyor. O link'e tıklayınca Forum XDA Developers sayfasına yönlendiriyor. Orda linkler var hangisini indireceğiz hocam ? :)

Hocam öncelikle rehber için çok teşekkürler, çok güzel bir rehber olmuş, elinize emeğinize sağlık. :) :D İndirme sayfasında s3 mini'yi, sonra da Google Apps'ı seçtikten sonra download linki çıkıyor. O link'e tıklayınca Forum XDA Developers sayfasına yönlendiriyor. Orda linkler var hangisini indireceğiz hocam ? :)
Full Gapss'ı indiricekseniz. Ama ben konuda linki verdim, direk indirebilirsiniz verdiğim link ile. :)

Tamam hocam kusuruma bakmayın, rehberi inceledim ama gözümden kaçmış olmalı. :D Artık yarın ilk işim yüklemek olacak. Teşekkürler hocam size de zahmet oldu bu kadar uğraşmışsınız, çok güzel bir rehber olmuş. :)

Tamam hocam kusuruma bakmayın, rehberi inceledim ama gözümden kaçmış olmalı. :D Artık yarın ilk işim yüklemek olacak. Teşekkürler hocam size de zahmet oldu bu kadar uğraşmışsınız, çok güzel bir rehber olmuş. :)

Yarında odin ile orjinal haline döndürme rehberi yapmayı düşünüyorum. :) Rica ederim, sorun olursa yazın, yardımcı olurum. :D

Hocam ROM'u sayenizde çok güzel bir şekilde kurdum. :) Ama ROM'u kurarken Sim Kartı çıkarmadığım için rehber gitti. :D Bu görev yöneticisine nereden giriliyor RAM'i boşaltmak için falan ? Bir de Menü'ye klasör nasıl ekleyebiliriz ? :)

Stabilite açısından ROM'u kurduktan sonra telefonu fabrika ayarlarına döndürmek gerekir mi ?

Hocam ROM'u sayenizde çok güzel bir şekilde kurdum. :) Ama ROM'u kurarken Sim Kartı çıkarmadığım için rehber gitti. :D Bu görev yöneticisine nereden giriliyor RAM'i boşaltmak için falan ? Bir de Menü'ye klasör nasıl ekleyebiliriz ? :)

Orta tuşa basılı tutun, orda açık olan uygulamaları göreceksiniz. Sağa veya sola çekin, kapanacaktır. Ve maalesef menüye klasör açılmıyor. :( Ama ana ekrandayken açabilirsiniz. Ayarlara girin, ordan ana ekrana girip Google Asistan Launcher'ı seçin. Sonra ana ekrana geri dönün. Telefonun sol tuşu varya, ona basıp ayarlara girin. Ordan ses'e girin. Ordanda dile girip İngilizce'yi seçin. Bu sayede "Okey google" dediğinizde Google açılacak. Ekranı kilitleme efektini beğendiniz mi? :D

Evet kilit efektini beğendim. ROM cidden çok güzelmiş. Sizin sayenizde de sorunsuz kurabildim ama dosyalarımı yedeklemem 3 saat falan sürdü(Aslında fazla dosyam da yoktur :D ) Diğer türlü çok güzel bir şekilde kurabildim ROM'u da şu görev yöneticisi nerede ? Bir de rehber'i geri getirmenin yolu yok değil mi ? :D Stabilite açısından ROM'u kurduktan sonra fabrika ayarlarına falan dönün diyenler oluyor doğru mudur ? :)

Evet kilit efektini beğendim. ROM cidden çok güzelmiş. Sizin sayenizde de sorunsuz kurabildim ama dosyalarımı yedeklemem 3 saat falan sürdü(Aslında fazla dosyam da yoktur :D ) Diğer türlü çok güzel bir şekilde kurabildim ROM'u da şu görev yöneticisi nerede ? Bir de rehber'i geri getirmenin yolu yok değil mi ? :D Stabilite açısından ROM'u kurduktan sonra fabrika ayarlarına falan dönün diyenler oluyor doğru mudur ? :)

Fabrika ayarlarına dönünce telefon sıfırlanıyor. Yani doğru değil, saçma birşey sadece. :) Görev yönetisine orta tuşa basılı tutun gelecek zaten. :D Rehberide geri getiririz. Sim kartınızdan silinmedi rehber zaten.

Rehbere girin.

Screenshot_2014-06-16-13-07-42.png

Sağ altta 3 tane alt alta noktalar varya. Ona basın, ordanda içe dışa aktar diyin.

Screenshot_2014-06-16-13-08-41.png

Sim kartdan içe aktarın. :)

Screenshot_2014-06-16-13-08-47.png

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı