S3 Mini S5 Teması

S3 de işe yaramz berkant bey iki güne kadar s3 mini telefonla room rehberi hazırlayım ortalıkda dikkat çekmeye çalışan sizdiniz noldu şimdi ben alayamadım ?

Ben size sende yaziyordun demedim zaten o kuraldan haberim yoktu herkesten ozur dilerim

Berkant bey benim hatalarimi aramak yerine videonuzdaki yaptiginiz hatalari bi inceleyiniz benimlede mumkunse muhattap olmayin zaten eger iyi bi forumcu olaydiniz konunuzun altina gelen sorulara cevap verirdiniz sizi yargilamak bana dusmez ama siz konusmaya basladiniz

Iyi Forumlar :)

Hocam ben 8.sınıfa gidiyorum, malum sınavlarım var. :) Technopat'a bile çok giremiyorum ben. Videomda bazı kelimelerin okunuşlarını yanlış söylemiş olabilirim, buda heyecanım yüzünden. İyi bir "forumcu" olmasaydım, bu kadar mesajım olur muydu sizce? :D Ben sizin hatalarınızıda aramıyorum zaten, sadece "room" değil, "rom" olduğunu söyledim bu kadar.

Bak ne güzel konusuyoısun bende lise son sınıfım YGS ve LYS sınavım var boş zamanlarımda giriyorum ondada açtığım konuya gelip kötülemek için hatamı aramasan nasıl olur abim ?

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı