Tolga Yaradanakul
Hectopat
Daha fazla
Yaptığımız roma eklemiştik ama zipli olduğu için olmadı ama turbo kernel 10 numara oldu.Virginity V14 Kullanmışsın sanırsam, bir Launcher değil o. Kurulum bildiğimiz ROM kurulumu gibi, bir farklılık yok. Başka telefonlar için Virginity ROM'u var ise olur. Ve "güncel+++" diye yazmayın sürekli. Kimsenin bu konuya vermek gibi bir zorunluluğu yok. Burada S3 Mini kullananda çok yok, telefon eskidiği için dikkat çekmemesi normal.
Hata aramak gibi olmasın ancak, noktalama işaretlerini düzeltmezseniz ceza almanız an meselesi.Ben size sende yaziyordun demedim zaten o kuraldan haberim yoktu herkesten ozur dilerim
Berkant bey benim hatalarimi aramak yerine videonuzdaki yaptiginiz hatalari bi inceleyiniz benimlede mumkunse muhattap olmayin zaten eger iyi bi forumcu olaydiniz konunuzun altina gelen sorulara cevap verirdiniz sizi yargilamak bana dusmez ama siz konusmaya basladiniz
Iyi Forumlar![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.