S3 Mini'ye ROM yüklemek

Aynen öğrendim artık. Acaba Marshmallow'da çıkar mı bu telefona. Çıkarsa onu da yüklemeyi düşünüyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
S3 miniye cikmaz kaldirmaz buyuk ihtimal cikarsa s3'e cikar.

Yok ben seyi dedim bozulursa stock ROM'a geri dondurmeyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yok nasıl döneceğimi bilmiyorum ama internette vardır videoları. Hem geri döneceğimi zannetmiyorum çok güzel Lollipop :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yakında CM 13 çıkar. O zaman da GT-I8190'a geleceğini düşünüyorum. Kusura bakma dışardaydım mesajları yeni gördüm. :) Neyseki halletmişsin. Güle güle kullan.

Bildiğim kadarıyla CM 12.1'in hatası, müzik çalar yaklaşık 1 hafta kullanımdan sonra farklı müzikler açıyor. Yani ismi ile çaldığı müzik aynı olmuyor. En son bu sorun vardı, düzelttiler mi bilemiyorum. Bilgin olsun diye söyledim.
 
ROM'u kurdum ama bazı sorunları var. Öncelikle açılışı ve kapanışı yavaş. Ve açıldıktan sonra "1/1 uygulama optimize ediliyor." diyor. Bunu yaparken de çok şarj yiyor. Bunu nasıl düzelticem ? Ve bir de APK falan kuramıyorum Root Browser'da hiç bir şey yapamıyorum failed hatası veriyor. Bunları nasıl düzelticem?
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı