Alpaslan77
Hectopat
Daha fazla
Merhaba, OLED monitör almayı düşünüyorum araştırmalarım sonucunda üç farklı markadan monitör buldum fakat sizlere birkaç sorum olacak, yardımcı olursanız sevinirim.
10 saat üstü oyun oturumlarında veya karışık oyun ve film gibi aralıksız kullanımda bu panellerin yanma riski var mı?
Genellikle sistemi oyun ağırlıklı kullanıyorum ve FPS / rekabetçi oyunlar oynuyorum bu monitörler bu stil oyunlar için alınır mı?
Monitörü 1920x1080 çözünürlükte kullanacağım çünkü 2440x1440 çözünürlüğü rekabetçi oyunlarda gereksiz görüyorum. Monitörü 1080p kullanacağım bir sorun oluşturur mu?
Oyun oynarken sistem istatistiklerini izlemek için performans ve sıcaklık değerlerini gösteren istatistikleri kullanıyorum ve bunlar ekranın orta üst bölmesinde yatay olarak yer alıyor, bu sabit olan görüntü panel yanması riskini ciddi şekilde arttırır mı?
Bu üç monitörden hangisi alınabilir veya siz bunlardan başka ne önerirsiniz?
( Bütçe maksimum: 30.000 TL )
www.akakce.com
10 saat üstü oyun oturumlarında veya karışık oyun ve film gibi aralıksız kullanımda bu panellerin yanma riski var mı?
Genellikle sistemi oyun ağırlıklı kullanıyorum ve FPS / rekabetçi oyunlar oynuyorum bu monitörler bu stil oyunlar için alınır mı?
Monitörü 1920x1080 çözünürlükte kullanacağım çünkü 2440x1440 çözünürlüğü rekabetçi oyunlarda gereksiz görüyorum. Monitörü 1080p kullanacağım bir sorun oluşturur mu?
Oyun oynarken sistem istatistiklerini izlemek için performans ve sıcaklık değerlerini gösteren istatistikleri kullanıyorum ve bunlar ekranın orta üst bölmesinde yatay olarak yer alıyor, bu sabit olan görüntü panel yanması riskini ciddi şekilde arttırır mı?
Bu üç monitörden hangisi alınabilir veya siz bunlardan başka ne önerirsiniz?
( Bütçe maksimum: 30.000 TL )
MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI MAG 271QPX QD-OLED E2 26.5" 0.03 ms 2K Pivot 360 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 32.299,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!