S4 Mini vs Nokia Lumia 925

• Konuyu başlatan Technogamer
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 27
  • Görüntüleme 2.506
Gerçek oyundan kastınız nedir? Telefonda sinema filmi izleyebilecek miyim?
Gerçek oyundan kastım şu:
Hill Climb Racing'i biliyorsundur. Bunun bir sürü çakma ve çöp kopyası var. Aynı şekilde Flappy Bird gibi vs. Yani çöp uygulama çok ve temizleyen de yok bunları.

Telefondan çok güzel bir şekilde sinema filmi izleyebilirsin. Hatta bence Windows 8'in yeni video çalma ekranı çok daha güzel ve sade diğer çalıcı programlara göre.

Gerçek oyundan kastım şu:
Hill Climb Racing'i biliyorsundur. Bunun bir sürü çakma ve çöp kopyası var. Aynı şekilde Flappy Bird gibi vs. Yani çöp uygulama çok ve temizleyen de yok bunları.

Telefondan çok güzel bir şekilde sinema filmi izleyebilirsin. Hatta bence Windows 8'in yeni video çalma ekranı çok daha güzel ve sade diğer çalıcı programlara göre.

Anladım Android'deki gibi mağazadan sinema filmi izleme uygulamaları vs indirebiliyorsak alabilirim.

Anladım Android'deki gibi mağazadan sinema filmi izleme uygulamaları vs indirebiliyorsak alabilirim.

Samsung Sinema var size tavsiye edebileceğim. Ücretsiz 1 yıllık üyelik alabiliyorsunuz. Ayrıca tüm Samsung Sinema yüklü cihazlarınızdan filmleri izleyebiliyorsunuz. Ücretsiz Film yelpazesi ise baya geniş. Her telden film var. :)

Samsung Sinema var size tavsiye edebileceğim. Ücretsiz 1 yıllık üyelik alabiliyorsunuz. Ayrıca tüm Samsung Sinema yüklü cihazlarınızdan filmleri izleyebiliyorsunuz. Ücretsiz Film yelpazesi ise baya geniş. Her telden film var. :)

Güzel fakat benim kast ettiğim Android mağazada bulunan Türkçe alt yazılı 720P film uygulamaları.

Son düzenleyen: Moderatör:
Atın merak ettim bu arada telefonunuz Samsung mu? Hangi modeli? Memnun musunuz?
Telefonum Samsung. Model olarak C6112. BadaOS'un ilk örneklerinden. 4GB'lık kart ve dahili hafıza ağzına kadar dolu. Bu yüzden ara sıra kasmalar yapıyor menü geçişlerinde. Gerçi bende ALO! demek için kullandığım için sorun yok. :) Samsung Sinema uygulamasını babamın Note 2'sinde denedim. Onda da canavar gibi çalışıyor. Bu arada Note 2'den de memnunuz. :)

Biraz geciktirdim kusura bakma lütfen. :)

ltW79IN.png

CmQEheX.png

rcdGMVl.png

FkAw2y2.png

Onu bunu bilmem ama Andorid işlemciden kattiyen şaşmam . Şahsım adına diyorum . Neden derseniz istediğiniz her türlü programlar mevcut bir kere. En basitinden Black Mark Alpha diye bir program var bunun sayesinde ücretli bir sürü programları ücretsiz kullanma şansı buluyorsun. Bunun dışında en çok kullanılan işletim sistemi olması avantaj. Ama maksat program ve oyun değilse özellikler baz alınınca zaten belli sonuç.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı