S4'ün Şarjı Erken Bitiyor

Makaleler
2
Samsung Galaxy S4 I9500 telefona sahibim telefon 4. yılında şarjı erken bitiyor. Yeni batarya alsam sorun çözülür mü? Yoksa android sürümü etkisi var mı?
Android sürüm 5.0.1

Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni batarya aldım orijinal taktım biraz iyileşti ama yinede çok hızlı bitiyor normal kullanımda bir günü asla çıkarmıyor. Eski sürüm Android’de yükledim yine aynı.
O telefonlar zaten bir günü çıkarıyor muydu ki? Yeni nesiller daha uzun ömürlü gidiyor. S3 kullanırken artık işkence gibi geliyordu. Telefon değişince rahatladım. Batarya değişmek de çok faydasını göremedim ben. Orijinal bataryası 5 yıllık olmasına rağmen sonradan aldıklarımdan daha iyiydi.

O telefonlar zaten bir günü çıkarıyor muydu ki? Yeni nesiller daha uzun ömürlü gidiyor. S3 kullanırken artık işkence gibi geliyordu. Telefon değişince rahatladım. Batarya değişmek de çok faydasını göremedim ben. Orijinal bataryası 5 yıllık olmasına rağmen sonradan aldıklarımdan daha iyiydi.
Hatırlamıyorum eskiden bir gün çıkarıyormuydu. Ben kullanmadım hiç. Bir kere Android kullandım o da 5830i modeldi. Sonrasında hep İPhone kullandım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı