S5 mi G3 mü?

Hangi telefon?

• S5

Oy: 3 12,5%
  • G3

Oy: 14 58,3%
  • Diğer

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Sen bu lafı dediğin için s serisi hiç satmayacak. Samsung senin söylediklerine göre artık note serisi üretecek. Senin söylediklerine göre kullanıcıya hakaretten samsung yargılanacak artık.

Sen bu lafı dediğin için s serisi hiç satmayacak. Samsung senin söylediklerine göre artık note serisi üretecek. Senin söylediklerine göre kullanıcıya hakaretten samsung yargılanacak artık.
Valla ben bundan sonra s serisi uretilmeyecek diye bir şey söylemedim. Ben görüşümü belirttim s5 hakkinda satsin satmasın beni ilgilendirmez. Burada herkes fikrini dile getirebilir ben dediğim gibi fikrimi belirttim. Sizin bir sıkıntınız var ki benim mesajıma kızıp bana laf yetiştiriyorsunuz. Gerçi ismi s advence olan birisinden farklı bir şey bekleyemem.

Sadece note serisi alınır diyorsun diğer telefonları alınmaz diyorsun. Senin bu söylediğin lafları kimse takmaz bunu bil. Ayrıca ismime bakma hangi telefon iyiyse onu söylerim, samsung babamım malı değil. Ayrıca benim ismime takmışşın ama sen kendin lg g3 kullandığın için senin için en iyi telefon lg g3.

Ben kendim Samsung'un alınmamasını ve alınacaksada note serisinden başkasının alınmayacağını söylüyorum. Sen istersen yadırga istersen kabullen. Benim için G3 en iyi telefon değil. Ama alınmayacak çamur atılacak bir telefonda değil. Şu forumdaki Note 3 kullanan arkadaşın telefonu övüp G3'ü kötülemesine bir şey demiyorsun da ben burda kendi fikrimi söylüyorum bana mı laf söyleyeceğiniz tutuyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…