Ben lg g3 kötü telefon dedim mi? Android cephesinde en çok satan samsung sen bunu önce öğren. Her cümlenin sonuna da saçma sapan yüz ifadeleri bırakıp birşey ima etmeye çalışma. Daha çocuk yaştasın bu yüz ifadelerini ikide bir kullanma. Çocukluğuna veriyorum bu üslup şeklini birşey demiyorum.
Bu değer düşme işi sadece Samsung'a ait değil. Note 3 ilk çıktığında 2000 civarıydı. Şuan 1700. G2 1500 liraydı. Şuan 1200 lira. Her telefon değer kaybeder. İphone neden aynı dersen dolar amca
Senin de samsung telefonları konusunda söylediğin saçma sapan sallamalardan sonra biz az diyoruz sana. Her konunun altına da sen lg g3 yazıyorsun. İphone'nu karıştırma herkes iphone alamaz fiyatından dolayı.
Technopat incelemesinde Modern Combat 5 deki takılmaların hiçbiri Note 3 te olmuyor. G3 ün kasma ve ısınma sıkıntısının ana kaynağı belli. 2k ekrana Snapdragon 801.
Senin de samsung telefonları konusunda söylediğin saçma sapan sallamalardan sonra biz az diyoruz sana. Her konunun altına da sen lg g3 yazıyorsun. İphone'nu karıştırma herkes iphone alamaz fiyatından dolayı.
Ben g3 yazmıyorum her konuya. G3 alacak varsa tavsiye ediyorum. Bu zamana kadar 2 telefon arasında kalipta lg g3 olmadan g3 alın demedim. Adam istiyorsa iphone alır. 1800 küsür lira ikiside. Iphonede o civarlarda.
Ooo samsung yöneticisi savunmaya başladı. Peki ben sana mi soracağım konuya yazacağım yorumu? Bir kuralsizlik varsa yetkili gelir söyler gerekeni. Sana ne oluyor?