S5 mi G3 mü?

Hangi telefon?

• S5

Oy: 3 12,5%
  • G3

Oy: 14 58,3%
  • Diğer

Oy: 7 29,2%

• Oy verenlerin toplamı
    24
Ben fotoğrafımı koymusum sen onu bile koymamissin. Akıl yasta degil bastadir. Belkide beden yasi olarak kucuksundur.

Technopat incelemesinde Modern Combat 5'teki takılmaların hiçbiri Note 3'te olmuyor. G3'ün kasma ve ısınma sıkıntısının ana kaynağı belli. 2k ekrana Snapdragon 801.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu değer düşme işi sadece Samsung'a ait değil. Note 3 ilk çıktığında 2000 civarıydı. Şuan 1700. G2 1500 liraydı. Şuan 1200 lira. Her telefon değer kaybeder. İphone neden aynı dersen dolar amca
Sık sık telefon çıkarınca ister istemez düşüyor değeri. Adamlar en yeni seriden telefon alıyor iki gun sonra hop yenisi.

Senin de samsung telefonları konusunda söylediğin saçma sapan sallamalardan sonra biz az diyoruz sana. Her konunun altına da sen lg g3 yazıyorsun. İphone'nu karıştırma herkes iphone alamaz fiyatından dolayı.

Senin de samsung telefonları konusunda söylediğin saçma sapan sallamalardan sonra biz az diyoruz sana. Her konunun altına da sen lg g3 yazıyorsun. İphone'nu karıştırma herkes iphone alamaz fiyatından dolayı.
Ben g3 yazmıyorum her konuya. G3 alacak varsa tavsiye ediyorum. Bu zamana kadar 2 telefon arasında kalipta lg g3 olmadan g3 alın demedim. Adam istiyorsa iphone alır. 1800 küsür lira ikiside. Iphonede o civarlarda.

1.12 saniyedeki takılmayı görmüssündür. Arada takılma oluyor. Ayrıca video 3 dakika çekilmiş. Isınmadan daha fazla çekememişler demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…