TeknoManyak
Hectopat
Daha fazla
Merhaba. İyi forumlar. Abim kendine bir telefon alıcak. Ben ona G4'ü tavsiye ettim. Onun hoşuna S6 gitti. Ama ablam da Iphone 6 kullanıcısı olarak Iphone 6 önerdi
Abim arada kaldı. Ve benden yardım istedi. Benim bu konuda yardım alabileceğim en iyi insanlar siz forum üyeleri ve @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarımdır.
Abim telefonda genelde video izler, sosyal medyada dolaşır, internette dolaşır ve ara sıra oyun oynar. Oyunu çok oynamaz. Ama az da oynamaz. Ortalama bir şey yani
Ayrıca bir 3 sene daha telefon değiştirmeyi düşünmüyor. Bu yüzden idare de etmeli. S6 ve G4 çok iyi. Ama I6'da da IOS ve Iphone kalitesi konuşuyor. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarım yardımcı olur musunuz ? Siz bu 3 telefonu da incelemiş, görmüş insanlarsınız. Recep hocam da I6 kullanıyor. O da görüşlerini bildirirse çok sevinirim.
Değerli forum üyeleri sizler de sebebiyle beraber yazarsanız çok sevinirim. Oylama da açıyorum.
Abim telefonda genelde video izler, sosyal medyada dolaşır, internette dolaşır ve ara sıra oyun oynar. Oyunu çok oynamaz. Ama az da oynamaz. Ortalama bir şey yani
Değerli forum üyeleri sizler de sebebiyle beraber yazarsanız çok sevinirim. Oylama da açıyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: