S6 vs G4 vs Iphone 6

S6 vs G4 vs Iphone 6

• S6

Oy: 6 40,0%
  • G4

Oy: 4 26,7%
  • Iphone 6

Oy: 5 33,3%

• Oy verenlerin toplamı
    15

TeknoManyak

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. İyi forumlar. Abim kendine bir telefon alıcak. Ben ona G4'ü tavsiye ettim. Onun hoşuna S6 gitti. Ama ablam da Iphone 6 kullanıcısı olarak Iphone 6 önerdi :D Abim arada kaldı. Ve benden yardım istedi. Benim bu konuda yardım alabileceğim en iyi insanlar siz forum üyeleri ve @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarımdır.

Abim telefonda genelde video izler, sosyal medyada dolaşır, internette dolaşır ve ara sıra oyun oynar. Oyunu çok oynamaz. Ama az da oynamaz. Ortalama bir şey yani :D Ayrıca bir 3 sene daha telefon değiştirmeyi düşünmüyor. Bu yüzden idare de etmeli. S6 ve G4 çok iyi. Ama I6'da da IOS ve Iphone kalitesi konuşuyor. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarım yardımcı olur musunuz ? Siz bu 3 telefonu da incelemiş, görmüş insanlarsınız. Recep hocam da I6 kullanıyor. O da görüşlerini bildirirse çok sevinirim.

Değerli forum üyeleri sizler de sebebiyle beraber yazarsanız çok sevinirim. Oylama da açıyorum. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. İyi forumlar. Abim kendine bir telefon alıcak. Ben ona G4'ü tavsiye ettim. Onun hoşuna S6 gitti. Ama ablam da Iphone 6 kullanıcısı olarak Iphone 6 önerdi :D Abim arada kaldı. Ve benden yardım istedi. Benim bu konuda yardım alabileceğim en iyi insanlar siz forum üyeleri ve @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarımdır.

Abim telefonda genelde video izler, sosyal medyada dolaşır, internette dolaşır ve ara sıra oyun oynar. Oyunu çok oynamaz. Ama az da oynamaz. Ortalama bir şey yani :D Ayrıca bir 3 sene daha telefon değiştirmeyi düşünmüyor. Bu yüzden idare de etmeli. S6 ve G4 çok iyi. Ama I6'da da IOS ve Iphone kalitesi konuşuyor. @Recep Baltaş ve @Ali Güngör hocalarım yardımcı olur musunuz ? Siz bu 3 telefonu da incelemiş, görmüş insanlarsınız. Recep hocam da I6 kullanıyor. O da görüşlerini bildirirse çok sevinirim.

Değerli forum üyeleri sizler de sebebiyle beraber yazarsanız çok sevinirim. Oylama da açıyorum. :)
Samsunga para vermek pek akılıca gelmiyor bana yeni bir cihaz çıkınca eski cihaz unutuluyor.İphone ise çok gereksiz pahalı parana yazık.Lg4 iyi bir tercih gibi. :)

Arkadaşlar hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim. Abimle de konuştum. Kendisi üzgün bir S4 kullanıcısı olduğu için istemiyor pek Samsung'u zaten. Ama Samsung kendini S6 ile düzeltti demişler çevresinden. O da S6'yı da ekledi seçenekler arasına. Ama şuan kesin karar veremedi. Bu yazdıklarınızı okutturuyorum ona. Siz bir de sırasıyla Iphonenun avantajı şudur. Lgnin avantajı budur vs. yazarsanız çok sevinirim. İyi forumlar :)

İphone'nun tek avantajı yazılımı başka da artısı yok S6'ya göre. G4'ün ise S6'ya göre tek artısı kamera diyecem ama iki telefon arasındaki kamera farkını anlaman çok zor, S6 çok iyi fotoğraf çekiyor. S6'da kullanılan Touchwiz S4 zamanındaki hantal arayüz değil, çok daha performanslı çalışıyor.

İphone'nun tek avantajı yazılımı başka da artısı yok S6'ya göre. G4'ün ise S6'ya göre tek artısı kamera diyecem ama iki telefon arasındaki kamera farkını anlaman çok zor, S6 çok iyi fotoğraf çekiyor. S6'da kullanılan Touchwiz S4 zamanındaki hantal arayüz değil, çok daha performanslı çalışıyor.

Cevabınız için teşekkürler. Bir şey daha danışmak istiyorum. Abim G4 istiyor. Samsung'dan bayağı bir korkuyor. Ailemden de herkes Samsung alma G4 al diyor. O da haliyle G4 istiyor. G4 alırsa çok şey kaybeder mi ?

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı