S7 Edge Android'de Takılma Olur mu?

Teknolojiden emin ol senden daha iç içeyim bunu fotoğraf ile kanıtlamak görgü kurallarına aykırı olur diye yapmıyorum.

Burada zaten 3 vs 1 şekilde tartışıyorum. Hadi diğerleri teknolojik terimler kullanıyorlar gine tartışabiliyorsun da senin dediğin nedir 300 liralık Lumia OK.

Dikkat ettiysen 7+ yazdım. Fazla fanlığın yan etkilerinden biri de körlük sanırım. Bir de aşırı ego. Samsung'un 4GB ile yaptığını Apple 1GB ile yapmıyor. Antutu puanına bakıyorsan teknolojiden hiç anlamıyorsun.

S3 kullandın mı dürüst ol lütfen. Rehberi kaç saniyede açtığını ölçeceğim. Aynı şey Chrome için de geçerli.

S3 kullandın mı dürüst ol lütfen. Rehberi kaç saniyede açtığını ölçeceğim. Aynı şey Chrome için de geçerli.
Kulandım. İphone 3'den, Samsung s3 ve Note2'den bu yana tüm amiral gemilerini kullandım buna S7'de dahil. Benim kullandığım dönemde çok popülerdi özelliklede mavi rengi. Ben şuan ki hantallığından bahsediyorum. S3'ün rakibi İPhone modeli ile yarıştırında sonuçları görelim. Yorumumda ki "15 saniye" ne kadar hatal olduğunu mecazi olarak belirtmek içindi.

Postu unfollow ediyorum. Teknik detaydan anlamayan birine daha yüzeysel nasıl anlatabilirdim bilemiyorum. Hem kendiyle çelişen hemde millete ezbere konuştuğu şeyleri inandırmaya çalışan birine yani kısacası boş biriyle tartışmaya gerek yok.

Biraz sonra hepinize teknoloji ile ne kadar iç içe olduğumu fotoğraflar ile anlatırım merak etmeyin. Bence asıl kör olan sensin sabahtan beri İPhone 7 Plus'ı değil İPhone 7'yi tartışıyoruz.

Yorumları okursan ezber değil deneyimlerimi bizzat kullanarak kazandığımı görürsün.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…