S7 Edge ile Redmi 8A takas edilir mi?

Jack İşte

Kilopat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Avcılar
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Bilgisayar: Asus GTX 1060 6 GB Dual White GPU, Intel i7 3770s CPU, Gigabyte 240 GB SSD, H61M-K mainboard, Corsair 550W PSU, 500+500 5200+7200 RPM HDD

Ekipmanlarım: Havit GK52 Mikrofon, MS1002 Mouse, Blic T60 Klavye, Fuxi H3 Kulaklık

Telefon: S8 (dreamlte) & Redmi Note 9 (merlinx)
Meslek
Öğrenci
Ben olsam etmezdim. Kaç senelik telefon sonuçta.
Hocam diğerleri takas kabul etmiyor, ha söylemeyi unutmuşum eski telefonlar sevdiğimden tercih ettim. Bir de 4 GB RAM'i var ve işlemcisi iyi diye. Dış kasa vs. olarak düzgün mü? Sorabilecek olan varsa sorabilir mi satıcıya? Ben sordum ancak birşeyi yok dedi.

Eğer temiz ise edilir.
Hocam sadece kasasında bir çatlak var galiba, emin değilim.

Hocam diğerleri takas kabul etmiyor, ha söylemeyi unutmuşum eski telefonlar sevdiğimden tercih ettim. Bir de 4 GB RAM'i var ve işlemcisi iyi diye. Dış kasa vs. olarak düzgün mü? Sorabilecek olan varsa sorabilir mi satıcıya? Ben sordum ancak birşeyi yok dedi.

Kocaman çatlak ise bir tık sıkıntı yaratabilir. Ama 8A zaten berbat bir cihaz, S7 Edge'ye geçerseniz farkı anlarsınız. Sadece temiz ve iyi olması gerek.

Hocam diğerleri takas kabul etmiyor, ha söylemeyi unutmuşum eski telefonlar sevdiğimden tercih ettim. Bir de 4 GB RAM'i var ve işlemcisi iyi diye. Dış kasa vs. olarak düzgün mü? Sorabilecek olan varsa sorabilir mi satıcıya? Ben sordum ancak bir şeyi yok dedi.

"Ön camında çatlak çizik var" yazmış hocam.

Sadece temiz ve iyi olması gerek.
İşte sıkıntı da orada. İlandaki telefon hiç temiz durmuyor.

Hocam diğerleri takas kabul etmiyor, ha söylemeyi unutmuşum eski telefonlar sevdiğimden tercih ettim. Bir de 4 GB RAM'i var ve işlemcisi iyi diye. Dış kasa vs. olarak düzgün mü? Sorabilecek olan varsa sorabilir mi satıcıya? Ben sordum ancak bir şeyi yok dedi.

Hocam özellikleri zaten yazılım olarak da daha iyidir ama kasası sanki çok şey yaşamış gibi alınabilir ama 100 TL daha kıyıp arka kasa alsanız sanki daha fazla içe siner ama telefon güzel.

Arka kasa önerileriniz var mı? İleride değiştiririm hem.

Ben satıcı ile Whatsapp üzerinden konuştum, başka sorunu yokmuş ancak emin değilim. Bu takas işlerini nasıl güvenceye alabilirim? 10 gün sonra takas yapacağım ve sadece kargolayacağımı biliyorum ürünü.

Arka kasa önerileriniz var mı? İleride değiştiririm hem.

Ben satıcı ile Whatsapp üzerinden konuştum, başka sorunu yokmuş ancak emin değilim. Bu takas işlerini nasıl güvenceye alabilirim? 10 gün sonra takas yapacağım ve sadece kargolayacağımı biliyorum ürünü.
Bu takas işi işte sıkıntı hocam. Normal satış olsa, bir şekilde güvence sağlanır ama takas için zor..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı