S7 Edge vs LG G5?

S7 Edge mi LG G5 mi alayım ?


  • Oy verenlerin toplamı
    18

Erencan PPC

Kilopat
Katılım
18 Mayıs 2016
Mesajlar
147
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar sınavlarım bitti ve internetten (hepsiburada, n11, gittigidiyor)'dan ithalatçi garantili almayı düşünüyorum.

S7 Edge :2600 TL
LG G5 : 2200 TL

Bir yanım g5 bir yanım s7 edge diyor:

S7 Edge her açıdan iyi. Aksesuar, vr, ayrıntılar, sertifika, ekran, kamera özellikleri ve testler ancak gorilla glass 4 olsa da cam camdır bir düşürdük mü gitti.

LG G5'in geniş açı kamerası beni benden aldı ancak modüler yapısı çok kolay kırılabiliyor ve dayanıksız, kolay çiziliyor ve s7'deki kırılma sorunu bunun için de geçerli ön cama. Modüleri şarj dışında gereksiz buldum. VR desen sadece video izliyorsun. Ancak fiyatı makul.

Siz de görüşlerinizi ve nedenleri veya bilgilerinizi yazarsanız sevinirim. Recep abi bir el at kararsız kaldım.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
G5 in aksesuarlarını almaya kalksan bir s7 edge parası vermen gerekiyor bence s7 edge almak daha mantıklı.
Reklamlarda görmüyon mu? Vr ve 360 video kamera hediye veriyorlar. Tasarım olarak S7 Edge daha iyi fakat 2 yıl sonra Samsung telefonları unutuyor. Uzun süre güncelleme istiyorsan G5 al. Nokia eski sağlamlığı çıkarsa Nokia geçeceğim. :)
 
Reklamlarda görmüyon mu? Vr ve 360 video kamera hediye veriyorlar. Tasarım olarak S7 Edge daha iyi fakat 2 yıl sonra Samsung telefonları unutuyor. Uzun süre güncelleme istiyorsan G5 al. Nokia eski sağlamlığı çıkarsa Nokia geçeceğim. :)
Hediye mi veriyorlar? Biraz dikkat etmelisin bence g5 in hediyesi yok sadece Samsung'ta var o da bazı operatörlerde oluyor.
 
Bence S7 Edge almak daha mantıklı gibi. Fakat ithalatçı garantili almanı tavsiye etmem. Ben bir kere bu hataya düştüm. Bu garanti firmaları telefonla ilgilenemiyorlar. Telefonumun şarj sorunu vardı ithalatçı garantiye gönderdim. Bana telefonunuzdan sorun yok diye geri gönderdiler. Benim işim gücüm yok telefon bozuk değilken 3 haftalığına size mi göndereyim. Yani bence ithalatçı garanti almamanı tavsiye ederim.
 
S7 Edge pil, tasarım, dayanıklılık olarak daha iyi bir cihaz. S7 Edge almanızı öneririm.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı