S8 2022'de alınır mı?

S8 2022'de bu fiyattan alınacak bir cihaz değil. 3000'den fazla verilmez. Tercih sizin tabii.
Bilmiyorum tasarımı, özellikleri çok hoş geliyor. Bir de şimdiki orta model olacağına biraz eski olsun zamanının en iyilerinden olsun diyorum.

Samsung zorunluysa bu bile S8'den iyi olur:
A32, S8 modelinden iyi bir cihaz değil.

Bu fiyata daha iyi bir şey yok. Samsung dışı Android telefon kullanılmaz.
İkinci el S10 serisi bakabilirsin. 5000 TL fiyatına alınacak bir model değil S8.
S8 ancak uygun fiyatlı bulunursa alınır. M21, M32, A32 modelleri de S8 yerine alınacak modeller değil.

En az M52 ve A52 almak lazım. Onlar bile A52 yonga olarak geride kalıyor. Kamera noktasında da M52 bunların gerisinde. Minimum A52 alınır. Güncelleme ömrü tamamlanalı yıllar olmuş bir cihaza da bu fiyatı vermek paranı çöpe atmaktan başka bir şey değil.

Son düzenleme:
@RtxPolat hocam 1-2 senelik amiral gemisi dediğimiz cihazlar bugünün orta segmenti yerine alınabilir ancak 5 senelik bir amiral gemisi bugünün orta segmenti yerine alınmaz. Yazılım desteğiniz zaten yok. İşlemci oldukça eski, ısınma yapma riski var. Hafızanız 64 GB, bence yetersiz. SD kart buna bir çözüm değil. Pili S8 ilk çıktığında da çok iyi değildi zaten, şimdi hiç çekilmez.

S8 güncelleme desteği almıyor artık. S9 serisine de artık güncelleme gelmeyecek. Tercihinizi Samsung'tan yana kullanmak istiyorsanız arkadaşlar gibi S20 FE ya da S21 FE öneririm. Tabii bütçenizi artırmanız gerekecek.
Telefonunuzu uzun süre kullanacaksanız o yüzden aradaki fiyat farkını yatırım aracı olarak görün.

Saçmalamayın S8 kullanıcısıyım ama 5 bine ne cihazlar alınır mesela sıfır ayarında temiz S10 Plus alınır hatta temiz ve pazarlık gücüne göre 1000 lira da arttırırsın bu rakama S8'e 2 binden fazla verilmez o da çok bebek gibi cihazsa.

Ortalama ₺5000'ye sıfır bulunabiliyor. O segmentteki çoğu telefona kafa tutuyor, hatta daha iyi performans veriyor. Eski amiral gemisi olduğu için özellikleri de fena değil. Android sürümü benim için önemli değil, akıcı olsun yeterli. Hala alınır mı bu telefon?

S8 yerine ikinci el S10 almaya çalış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı