S8 için antivirüs gerekli mi?

Makaleler
1
S8 telefonuma geçenlerde virüs bulaşmıştı. Tarayıcıda arada bir sekme açıyordu ve bazen de reklam açılıyordu durduk yere. Tarayıcıyı temizledim, düzelmedi. Sonra Play Store'dan Avast Antivirüs Free indirdim. Taradım 13 tane falan virüs buldu ve sildi. Şu an telefonumda hala yüklü. Kalmalı mı?

Normalde içerisinde antivirüs yüklü geliyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam McAfee yüklü geliyor Samsung güvenlik bünyesinde. Avast'ı beğendiysen kalabilir sorun olmaz.

images.jpeg-2.jpg

Telefonlarda Anti-Virüs programı cihazı hantallaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Virüs bulaştıysa da temiz bir sıfırlamadan sonra rahatça kullanılır.

Normalde içerisinde antivirüs yüklü geliyor zaten. Yanlış hatırlamıyorsam McAfee yüklü geliyor Samsung güvenlik bünyesinde. Avast'ı beğendiysen kalabilir sorun olmaz.
Benim telefonumda yüklü görünmüyor, ilginç. Belki yanlışlıkla silmiş olabilirim. Avast'ı beğendim ya. Artık sekme açılmıyor. Bir de geçenlerde şey olmuştu. Durduk yere ana ekran butonuna birisi basıyor gibi sürekli dokunma efekti gözüküyordu. Sonra bir kaç kere de geri butonuna basıldı. Birisi telefonuma sızdı galiba.
Telefonlarda Anti-Virüs programı cihazı hantallaştırmaktan başka bir işe yaramıyor. Virüs bulaştıysa da temiz bir sıfırlamadan sonra rahatça kullanılır.
Hocam arada apk falan yüklüyorum, virüs de büyük ihtimalle oradan bulaştı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı