Eski telefonum S9 alınmaz bence 2-3 seneye pert.
S9 o zaman S4 tadı vermiyor? 2015'de S4 aldım hala kullanıyorum. Pil artık sona geldi ama dayanıyor garibim.
Eski telefonum S9 alınmaz bence 2-3 seneye pert.
3 senesi daha var ucuzsa olabilir.
Benim J7 Prime 5 yıllık. Halen 3 yıl daha gideri var ROM'larla birlikte. S9 neler yapar.
Bencesi yok bu işlerin. S9 daha iyi bundan.
Sizin cihaz sıkıntılı. Yoksa S9 taş gibi telefon hala.Hayır çıkartamazsınız. Alacağın telefon pili ölü gelecek pili değiştirdiğinde de çoğu pil orijinal oolmadığından %90 sağlık ile geliyor 2600mAh tekabül ediyor. 2022 yılında asla bu telefonla günü çıkaramazsınız. Geç sarj olup çabuk bitiyor şuan kullandığım telefon hala neyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz ?
Ayrıca deli gibi ısınıyor anca 1000mhz downclock edip 40 derecelere çekebiliyorum.
Eki Görüntüle 1542473
720p, 1000mhz downclock edilmiş hali. 1.5 2 saatte sarj oluyor. Cihaz bana 2021 şubatında değişim cihazı olarak geldi benim yaşayacağım deneyimden daha da kötüsünü yaşarsın.
Ayrıca hiçbir şey yapamazsınız 4GB RAM artık yetmiyor. Takılmalar şimdiden başladı bile. De-bloat hali ile bile bana 700-800mb boş kalıyor.
Eki Görüntüle 1542475
S9 kullandın mı hiç ?Sizin cihaz sıkıntılı. Yoksa S9 taş gibi telefon hala.
Benim Mi Mix 2 cihazım bile taş gibiyse bence o da taş gibidir.S9 kullandın mı hiç ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.