S9 hala alınır mı?

Bütçe
5000
Alınmaz diyen arkadaşları anlamıyorum. S9 "bence" hala alınabilcek bir telefon ama vereceğin paraya bağlı. Ben Mi Mix 2 kullanıyorum ve senin almak istediğin cihaz ile benzer performansları var. Mi Mix 2 bile bende taş gibiyken S9 bence hala kullanılır. Çünkü S9'un kamerası olsun bir çok şeyi olsun Mi Mix 2'den iyi. Sadece performans olarak benzerler. 2017'de çıkmış bir telefon kullanıyorum ve örnek vereyim Instagram'a 2sn de giriyor. Twitter olsun aynı şekilde. Hiç donma sorunu vs yok işlemciden dolayı. "Bence" hala alınabilcek bir cihaz.

Ama o fiyata daha iyi bir cihaz varsa bilemem.

S9 tabii ki alınır, çok yoğun kullanım yoksa bir günü rahat çıkartırsın, kamerası, oyun performansı ve malzeme kalitesi günümüzdeki neredeyse tüm orta segment telefonlardan daha iyi ama bataryası çok iyi denilemez.

Hayır çıkartamazsınız. Alacağın telefon pili ölü gelecek pili değiştirdiğinde de çoğu pil orijinal oolmadığından %90 sağlık ile geliyor 2600mAh tekabül ediyor. 2022 yılında asla bu telefonla günü çıkaramazsınız. Geç sarj olup çabuk bitiyor şuan kullandığım telefon hala neyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz ?
Ayrıca deli gibi ısınıyor anca 1000mhz downclock edip 40 derecelere çekebiliyorum.
1665609862742.png

720p, 1000mhz downclock edilmiş hali. 1.5 2 saatte sarj oluyor. Cihaz bana 2021 şubatında değişim cihazı olarak geldi benim yaşayacağım deneyimden daha da kötüsünü yaşarsın.

Ayrıca hiçbir şey yapamazsınız 4GB RAM artık yetmiyor. Takılmalar şimdiden başladı bile. De-bloat hali ile bile bana 700-800mb boş kalıyor.
1665610190212.png

Son düzenleme:
Hayır çıkartamazsınız. Alacağın telefon pili ölü gelecek pili değiştirdiğinde de çoğu pil orijinal oolmadığından %90 sağlık ile geliyor 2600mAh tekabül ediyor. 2022 yılında asla bu telefonla günü çıkaramazsınız. Geç sarj olup çabuk bitiyor şuan kullandığım telefon hala neyi anlamakta güçlük çekiyorsunuz ?
Ayrıca deli gibi ısınıyor anca 1000mhz downclock edip 40 derecelere çekebiliyorum.
Eki Görüntüle 1542473

720p, 1000mhz downclock edilmiş hali. 1.5 2 saatte sarj oluyor. Cihaz bana 2021 şubatında değişim cihazı olarak geldi benim yaşayacağım deneyimden daha da kötüsünü yaşarsın.

Ayrıca hiçbir şey yapamazsınız 4GB RAM artık yetmiyor. Takılmalar şimdiden başladı bile. De-bloat hali ile bile bana 700-800mb boş kalıyor.
Eki Görüntüle 1542475
Sizin cihaz sıkıntılı. Yoksa S9 taş gibi telefon hala.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı