Samsung Galaxy S9 Alınır Mı?

42SHADOWANK

Hectopat
Daha fazla  
Kamerası hoşuma gitti, 2. El garantili almayı düşünüyorum. 2800-3200 TL arası fiyatları var. Hala alınır mı? AMOLED ekran yanığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir süre kullandıktan sonra kesin çıkar mı?

2. el yerine yenilenmiş veya teşhir ürünü daha mantıklı olabilir.
Benim önerim biraz bütçeyi artırıp LG G7 almanız olur.

Önerim, PUBG oynamak için bütçeden 300tl azaltıp ona şarj kılıfı alın. S8 alın, hem bütçeli olur, hem hızlı olur. 4 yıl kullan.

1 seneden fazladır S9 kullanıyorum, parlaklığı hep %50-70 civarında kullandım ve şu ana kadar herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Ne AMOLED yanığı, ne de başka bir şey. Şu an alınıp alınmayacağı, sizin, telefonu kaç yıl kullanmayı planladığınıza göre değişir. Şahsen en geç 1 veya 1.5 sene sonra değiştiririm diye düşünüyorum ben.

Kamerası hoşuma gitti, 2. El garantili almayı düşünüyorum. 2800-3200 TL arası fiyatları var. Hala alınır mı? AMOLED ekran yanığı konusunda ne düşünüyorsunuz? Bir süre kullandıktan sonra kesin çıkar mı?
Temizse alınır ama almadan önce söyliyim baya kuçuk Tellefon :D.

S9 batarya açısından sıkıntılı olduğunu duyuyordum zamanında. Tabi şimdi de s10e için söylüyolar. Siz yinede dikkatli olun 2. el alacaksanız.
Not: S10e kullanıyorum,gayet yeterli.

Çok nadir oyun oynarım. Benim için kamerası önemli. S9 kamerası LG G7'den bir tık daha iyi. Hem de ısınamadım telefona. Alacağım telefon en fazla 6 ay kullanılmış falan olur batarya sıkıntısı yaşayacağımı sanmam. Sanırım değer 3000TL için.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı