Saatlerce oynayacak oyun arıyorum

Motogp 19 veya 20. Gir kariyere en zora getir ayarları. Valorant da güzel. Hile olmadığı sürece saatlerce oyananabilir.
 
Dostlar ben de aynı sorundan muzdaribim, derdimi burdan ileteyim hem de oynadığım oyunların aklımda olanlarının listesini atayım konu sahibi arkadaşa yardımı dokunur.

dostlar ben 2016-2017 yıllarına kadar çıkmış hemen hemen her oyunu oynadım (strateji,2D,JRPG, indie, gibi kategoriler haric) ondan sonra oyun oynamayı bıraktım, o dönemden sonra çıkmış hiçbir oyunu oynamadım, bilmiyorum. Sadece bu yazdığım oyunların yeni çıkan devam oyunlarını oynayıp bitirdim o kadar, offline bu tarzlarda oyun arıyorum beni alıp başka diyarlara götürecek zamanın nasıl geçtiğini anlamayacağım, hikayeli oynanıs mekanikleri güzel uzun soluklu oyunlar, fiyat, sistem gereksinimi Ve depolama alanı fark etmeksizin

-GTA Serisi
-Mafia Serisi
-FarCry Serisi
-Skyrim Serisi ( Kesin Önerimdir )
-Witcher Serisi ( Kesin Önerimdir )
-Call of duty - Battlefield - Spec Ops The Line
-Assassin Creed - Prince of Persia - MirrorEdge
- La Noire - Alan Wake
- The Wolf AU- TWD
- Max Payne Serisi - Hitman
- Just Cause Serisi
-Thief- shadow of mordor
-Prototype Serisi
-Outlast - Amnesia
-Dying Light- Dead Island - Left4Dead
-Watch Dogs Serisi
-Crysis Serisi
-Mount And Blade Serisi
- Sniper Elite ghost vs
-Payday - Splinter Cell

(Souls-Dishonored ve Bioshock) şu üç oyunu indirmeye elim hiç gitmedi, souls remastered çıkmış, ilk defa indirip onu deneyeceğim diğerleri pek ilgimi çekmedi önermeyin diye yazdım :)

yazdıkca aklıma yenileri geliyor bu liste böyle devam eder gider, Ama yeni oyunların hiçbirini bilmiyorum 2016-2017’den sonrası yok bende, önerilerinizi bekliyorum.(AAA oyun oynuyorum genelde yani en azından AA olsun :) indie oyunlar falan hiç sevmem öyle düşük grafikli ve realistik yapısı olmayan oyunları)

konu sahibi arkadaş da yazdıklarıma bakarsa eminim beğendikleri olacaktır eğer oynamadıysa daha önceden
 
Son düzenleme:
PUBG'ye başliyim dedim sarmadı CS:GO'da sarmadı bir tane oyuna başlayıp saatlerce oynayıp o oyunu iyi oynamak istiyorum ama öyle bir oyun bulamıyorum beni saran bir oyun bulamıyorum önerilerinizi bekliyorum.

Hocam eğer Online oyun olması şart değilse Sekiro: Shadow diye twice tavsiye ederim, bir bossu geçmek için saatlerce benim gibi bilgisayar başında durabilirsiniz
 
Eskiden CS bağımlısıydım 1 aydır girmiyorum ruslardan bıktım. PUBG indirimdeyken aldım 2 3 saatlik bir oynamam var elim gitmiyor açıpta oynamaya sanırım alışmak uzun sürücek o süreyi şu an ayırmak istemiyorum. Oyun arayışındayken Battlefield 1 satın aldım ve cidden bağımlılık yaptı günde 4 5 saat oynuyorum herhalde. Hikayeside güzel ama kısa 5 saat kadar sürüyor ben Online'da fetih oynuyorum sürekli , tavsiye ederim benim için çok güzel zaman geçirme yöntemi.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı