Saatlerce uykuya rağmen neden uykusuzluk çekilir?

Feitanq11

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI Thin GF63 12VE-083XTR
Meslek
Öğrenci
Sınava hazırlanıyorum, mezuna kaldım. 8-9 saat çalışıyorum, 9-10 saat arası da uyuyorum. Buna rağmen, uyanınca her yerim ağrıyor, sanki dayak yemişim gibi yorgun uyanıyorum. O kadar uykuya rağmen böyle. Ne yapmam gerekiyor? Bu durum yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sınava hazırlanıyorum, mezuna kaldım. 8-9 saat çalışıyorum, 9-10 saat arası da uyuyorum. Buna rağmen, uyanınca her yerim ağrıyor, sanki dayak yemişim gibi yorgun uyanıyorum. O kadar uykuya rağmen böyle. Ne yapmam gerekiyor? Bu durum yaşayan var mı? Tavsiyeleriniz var mı?
Büyük bir ihtimal sende benim gibi komşu ızdırabı yaşıyorsun 😃

Büyük bir ihtimal sende benim gibi komşu ızdırabı yaşıyorsun 😃

Müstakil yapı hocam.

Dahileye gidip kan tahlili yaptırın. Ayrıca 9-10 saat gereğinden fazla değil mi? 7-8 yeterli.

7-8 saatte uykumu alamadığım için o kadar uyuyorum hocam önceleri sabahları uyanmak kolaydı şimdi çok zorlanıyorum. En yakın zamanda dahiliyeye giderim teşekkür ederim.

Hocam bende de gilbert var her sabah 3 saatte uyusam 13 saatte uyusam gece 8 posta dayak yemiş gibi uyanıyorum. Bir de eğer çabuk yorulma tarzında şeyler varsa büyük ihtimalle gilbert sendromunuz olabilir.

Aynı şeyleri yaşıyorum hocam. Hangi polikliniğe gitmem gerekiyor dahiliye yeterli olur mu?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı