Sabit diskten Linux kurulumu Boot etmek

Karperion

Kilopat
Daha fazla  
Selamlar, bilgisayarıma Kali Linux kurmak için kolları sıvadım. Şu anda USB temin edemediğim için kurulumu sabit diskimden Boot etmek istiyorum. Ufak bir araştırmanın sonucunda Unetbootin isimli bir yazılımla karşılaştım, ancak yazılımda yalnızca Windows'un kurulu olduğu dizine ISO dosyasını yazabiliyorum. Boot için oluşturduğum diske işlem uygulayamıyorum. Var mı çözüm yolu bilen, alternatifi olan?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiç o topa girme bence, ben girdim elde ki windows da gitti. 8 GB bir USB temin etmeye çalış. Ayrıca görüyorum ki sistemin sanal makine kurmak için yeterli. Kali'yi sanal makine olarak kurman daha iyi olacaktır, çoğu kişi de öyle tavsiye ediyor.

Selamlar, bilgisayarıma Kali Linux kurmak için kolları sıvadım. Şu anda USB temin edemediğim için kurulumu sabit diskimden Boot etmek istiyorum. Ufak bir araştırmanın sonucunda Unetbootin isimli bir yazılımla karşılaştım, ancak yazılımda yalnızca Windows'un kurulu olduğu dizine ISO dosyasını yazabiliyorum. Boot için oluşturduğum diske işlem uygulayamıyorum. Var mı çözüm yolu bilen, alternatifi olan?
Alternatif olarak DriveDroid var root yetkisine sahip Android cihazlar için. Eğer sanal makineye kurmaya karar verirseniz QEMU-KVM kullanmanızı tavsiye ederim. Diğer tür sanal makinelerden daha iyi oluyor performansı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı