Sabotaj incelemem

Yer
Bremen
Daha fazla  
Meslek
NCR Trooper
Öncelikle oyunu Steam'den indirdim.

Oyun öncelikle Türk yapımı olduğunu söylüyor güya. Haritalar başka oyunlardan çalıntı, silahların modelleri ise UE 4 marketplace'den alıntı.
Vuruş hissi 0. O CoD'daki adam vurduğumuzda çıkan "X" işareti olmasa adam vurup vurmadığımızı anlayamayacağız.
Silahlar aşırı saçma. Desert Eagle sanki bir su tabancası gibi hiç sekmiyor. Silah animasyonları bir değişik. Movement olayı çok kötü.

Gelelim optimizasyona...Kendi sitesinde en az Intel HD 4000 isterken bende olan MX130 ekran kartı Low ayarlarda 40 FPS'yi zor geçiyor.(R6'da 60 FPS üstü alabilen bir kart).
Piyasada CS:GO, Valorant, R6 gibi baba FPS oyunları varken biz türkler neden Online FPS oyunu yapmakta diretiyoruz pek anlayamadım. Bu oyunlar yüksek sistem istese anlarım ama bu sabotaj dediğimiz oyunun optimizasyonu iyi değilki!
Sonuç olarak benim gözümde 10 GB'lik bir çöp yığını.

Bana göre oynadığım en kötü FPS oyunlarından. CS1.6 girerim daha çok zevk alırım.

Gerçekten kötü bir oyun. Çöp diyemem kesinlikle, seveni vardır da ben şunu anlamıyorum, Türk FPS oyunlarının hepsinde Dust 2, İnferno gibi haritaların sadece ismini ve görünüşünü değiştirip 'AL BİZİM HARİTA' diye sunmalarına uyuz oluyorum. Azıcık özgün olsalar belki tutacak oyun.

Türk FPS oyunlarının hepsinde Dust 2, İnferno gibi haritaların sadece ismini ve görünüşünü değiştirip 'AL BİZİM HARİTA' diye sunmalarına uyuz oluyorum. Azıcık özgün olsalar belki tutacak oyun.
Ben rekabetçi oyun yaparsam Dust II'yi kesinlikle oyunuma eklerim çünkü harita Türk haritası, Türkler çok seviyor. He tabii Zula gibi "Özgün haritalarıyla Zula..." gibi tanıtım yapmam. Ama eklerim.

Öncelikle oyunu Steam'den indirdim.

Oyun öncelikle Türk yapımı olduğunu söylüyor güya. Haritalar başka oyunlardan çalıntı, silahların modelleri ise UE 4 marketplace'den alıntı.
Vuruş hissi 0. O CoD'daki adam vurduğumuzda çıkan "X" işareti olmasa adam vurup vurmadığımızı anlayamayacağız.
Silahlar aşırı saçma. Desert Eagle sanki bir su tabancası gibi hiç sekmiyor. Silah animasyonları bir değişik. Movement olayı çok kötü.

Gelelim optimizasyona...Kendi sitesinde en az Intel HD 4000 isterken bende olan MX130 ekran kartı Low ayarlarda 40 FPS'yi zor geçiyor.(R6'da 60 FPS üstü alabilen bir kart).
Piyasada CS:GO, Valorant, R6 gibi baba FPS oyunları varken biz türkler neden Online FPS oyunu yapmakta diretiyoruz pek anlayamadım. Bu oyunlar yüksek sistem istese anlarım ama bu sabotaj dediğimiz oyunun optimizasyonu iyi değilki!
Sonuç olarak benim gözümde 10 GB'lik bir çöp yığını.

Bana göre oynadığım en kötü FPS oyunlarından. CS1.6 girerim daha çok zevk alırım.
10 gb mı? biraz fazla gibi geldi bana. İlk başlarda p2w olmaması ilgimi çekmiti ama. Bencede indirmeye ve oynamaya değmez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı