Saçta kepek geçmiyor

WolreaG

Hectopat
Katılım
1 Şubat 2022
Mesajlar
3.709
Makaleler
3
Çözümler
1
Yer
İzmir/Urla
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GT 730, 8 GB RAM, i5-4590
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar kepeğe karşı olan tüm şampuanları kullandım, Clear Man gibi. Geçmiyor ama dün akşam duş alıyorum bu sabah saçımı düzelttim ve kepekler düşüyor yere. Ne yapacağım? Siyah kıyafet yiyemiyorum.
 
Arkadaşlar kepeğe karşı olan tüm şampuanları kullandım, clear man gibi. Geçmiyor ama dün akşam duş alıyorum bu sabah saçımı düzelttim ve kepekler düşüyor yere. Ne yapacağım? Siyah kıyafet yiyemiyorum.

Saç derinize uygun ph derecesinde bir şampuan kullanmanız gerekiyor. Ayrıca duşları ılık su ile yapın.

Sağlık kurumuna başvurunuz.
 
1669992836029.png

Eczaneden bu ürünü alıp kullanma talimatlarını uygulamıştım. Yaklaşık iki aylık düzenli kullanımda işe yaramıştı.
 
Neden kimyasal kullanmaya devam ediyorsunuz o halde ? Sadece saç tellerimi yumuşatmak için eser miktarda duştan çıkarken şampuan kullanırım onun haricinde doğal sabunlar kullanıyorum hayatta kepek gibi bir problem yaşamadım. Tavsiye ederim
 
Cildiye doktoruna gidip uzman tavsiyesi almanız en kesin sonucu verir. Şahsen ben kepek konusunda çok muzfaripim senelerdir geçmeyen kepek sorunun mevcut. Bir şampuan dışında hepsi kepek yapıyor. Bir çözümü onda buldum. Kullandığım sürece kepek olmuyor.
 
Haftada 2-3 defa konazol şampuan kullanabilirsin.

İlaçlar tavsiye üzerine verilmez her insanın farklı yapısı olur eskiden ilaçlar kişiye özel hazırlanırdı şimdi yemek tarifi verilir gibi öneriliyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı