Sadece Amazon.com.tr'nin sattığı ürünleri filtreleme nasıl yapılır?

Yet26

Hectopat
İyi forumlar arkadaşlar, eskiden bir ürün arattığımda satıcı olarak 'sadece Amazon.com.tr'nin sattığı ürünleri göster' diye bir seçenek vardı diye hatırlıyorum ancak şimdi göremiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
1678369321344.png

Satıcı kısmından seçmeniz gerekiyor.

Bu yeterli değil. Başka satıcı tarafından satılıp, yine de Amazon tarafından gönderilen ürünler var. Yani eksik kalıyor bu bilgi.

Örnek:

Eki Görüntüle 1695631
Eklemeniz için teşekkürler ancak Amazon lojistik yerine Amazon.com.tr yazıyor amazon gönderilerinde. Yoksa farklı firmalar gönderebiliyor Amazon üzerinden ve onlar da AGT ile gönderiyor.

Benim gösterdiğimiz seçtiğinizde sadece Amazon'un sattığı ürünler listeleniyor. Sizin belirttiğiniz durum ise Prime'da geçerli. Prime işaretlendiğinde Amazon Lojistik Merkezi ile gönderiliyor.

Maalesef bende çok uzun zamandır satıcı filtreleme bölümü yok. Gerçekten platformdan soğutan bir durum. Zaten Amazon dışındaki satıcılar farklı sitelerde Amazon'da sattıklarından çok daha ucuza satıyorlar, Amazon dışındaki satıcılardan alacak olsam Amazon üzerinden değil farklı platformlardan alırım. Amazon'dan sadece satıcısı Amazon olan ürünler alıyorum, fakat filtreleme ve arama konusunda çok eksik var. Satıcı filtreleme olayını yapabilen var mı?

1708128071919.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı