Sadece Dying Light 2'de kasma hissi mevcut

Hocam 3080 var optimizasyon o kadar kötü ki 450 500 FPS'ten birden 30 FPS'ye düşüyor.
Bak sen şu işe. Arkadaşımla beraber oynadık, 3080 ROG Strix'i var arkadaşımın. 500 FPS'leri göremedi niyeyse?
Merhaba, Dying Light 2 için önereceğiniz grafik ayarları ve oyun ayarları var mı? Oyun kasıyormuş gibi kasma hissi var akıcı değil. Nedenini anlamadım. Sadece Dying Light 2'de var bu sorun.
Hocam sizin sorununuza gelecek olursak, ben de 6700XT ile yaşadım bu sıkıntıyı. Oyundaki yırtılmalardan ve ani FPS dalgalanmasından dolayı kasma gibi gözüküyor. Buna pek çare yok ne yazık ki. Oyunun optimizasyonundan kaynaklı.

Merhaba, Dying Light 2 için önereceğiniz grafik ayarları ve oyun ayarları var mı? Oyun kasıyormuş gibi kasma hissi var akıcı değil. Nedenini anlamadım. Sadece Dying Light 2'de var bu sorun.
dying light 2 de bir sorun var alt tab attıktan sonra 144 hz monitörde 144fps alsanda kasma hissi oluşuyor ekranda. bunun için grafik ayarlarından bir ayarı düşüğe çekip kaydet ardından kendi ayarına geri al oynarkende alt tab atma.

-Yüksek hz monitörde düşük fps alınca oluşan kasıyormuş hissinden bahsetmiyorum Dying light 1'de olduğu gibi bu oyundada ALT Tab sorunu var pencere değişince oyunda yüksek fpsde bile kasıyormuş gibi görüntü oluşuyor.

Kasma hissini bende yaşadım. Çözümü ise DirectX ayarını DirectX 11 den, DirectX 12 ye çekerek buldum. Ayrıca DirectX aylarının altında ise 2 seçenekli bir ayar vardı ama adini unuttum şuan. O ayarı da açarsanız büyük ihtimal çözülür sorun.

Hocam 3080 var optimizasyon o kadar kötü ki 450 500 FPS'ten birden 30 FPS'ye düşüyor.
Hocam 4090 bile alamıyordur(!) :D 3080 ile 500 FPS biraz bol sallamak değil mi :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı