Evet geçen günlerde bir sürü eleştiri kanalının Enes hakkında videolar çekmesi ve Enes'in yaptığı karşı videoyu gören kişilerin fikirlerini merak ediyorum. Sizce sadece kötüye kötü, iyiye iyi diyen bir kanal mı? Sizce yaptığı son eleştirilere cevap videosu cımbızlama ve manipülasyon içeriyor muydu? Sizce Enes sadece duymak istediklerimizi bize söyleyip prim mi yapıyor? Sadece benim değil başka insanların da fikirlerini duymak istiyorum o yüzden fanboyluk yapmadan sakince fikrinizi yazarsanız sevinirim. Bir de ankete oy verirseniz güzel olur. Herkesin fikri kendine "bence" yukarıdaki soruların cevapları... Evet ama sizin farklıysa ve nedenini yazarsanız tartışabiliriz.
Neo Toprağı biraz beğeniyorum ama ikisini de Efe Aydal ile aynı teraziye koymak Efe Aydal a hakaret olur.Artık cılkının çıktığını düşünüyorum, seviyorum ama yeter. Neo Toprak'la beraber sürekli kendilerini tekrar ediyorlar gibi geliyor bana.
Ne olursa olsun bir Efe Aydal değiller ikisi de.
Gameplaye göre belirlediğimi kim söyledi peki? Arkadaki gameplay bile aynı en azından bu konuda farkını ortaya koymalı diyorum. Özgünlük Gameplay'e göre belirlenemez tabii ki.
O kadar çok eleştiri kanalı var ki ve hepsi de birbirini eleştirince kafa karman çorman oluyor artık. Başkasının benim yerime düşünüp bunu yayınlaması ve benim onları izlemem fikri bana biraz amaçsız geliyor, belli bir amaç bulamıyorum neden izlemem ile ilgili. Birçok eleştiri kanalı da zaten iyiyi kötüyü bin bir kere söyleyince insanı sıkıyor. Bir insanın ne düşündüğünü merak etmem için bir sebep bulmam lazım ki izleyebileyim.
Sadece Enes'in kitlesi: Animeci kpopçu 13 14 yaşında kendini yenilikçi zanneden tayfa he bir de noodle bağımlısı bu tipler işte.
Çok doğru söylediniz hocam, ağızınıza sağlık.Sadece Enes'in kitlesi: Animeci kpopçu 13 14 yaşında kendini yenilikçi zanneden tayfa he bir de noodle bağımlısı bu tipler işte.
Artık cılkının çıktığını düşünüyorum, seviyorum ama yeter. Neo Toprak'la beraber sürekli kendilerini tekrar ediyorlar gibi geliyor bana.
Ne olursa olsun bir Efe aydal değiller ikisi de.
Kellik şartı burada geçersiz ama Beyaz Kurt olabilir mi?Biri daha vardı ya, ismini unuttum. Oyun oynama görüntüleri oluyordu, bir konu hakkında konuşuyordu. Sesi kalındı ve keldi. Onun gibi videolar mı çekiyor bu kişi de?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.