Sadece Enes hakkındaki görüşleriniz

Sadece Enes'i seviyor musunuz?

• Evet

• Hayır

• Bilmiyorum, kararsızım

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Evet geçen günlerde bir sürü eleştiri kanalının Enes hakkında videolar çekmesi ve Enes'in yaptığı karşı videoyu gören kişilerin fikirlerini merak ediyorum. Sizce sadece kötüye kötü, iyiye iyi diyen bir kanal mı? Sizce yaptığı son eleştirilere cevap videosu cımbızlama ve manipülasyon içeriyor muydu? Sizce Enes sadece duymak istediklerimizi bize söyleyip prim mi yapıyor? Sadece benim değil başka insanların da fikirlerini duymak istiyorum o yüzden fanboyluk yapmadan sakince fikrinizi yazarsanız sevinirim. Bir de ankete oy verirseniz güzel olur. Herkesin fikri kendine "bence" yukarıdaki soruların cevapları... Evet ama sizin farklıysa ve nedenini yazarsanız tartışabiliriz.

Doğruya doğru yanlışa yanlış diyen, birisi sadece onu eleştirdi diye bir yorumlarda "sen inti*ar et, bu beyinle çok yaşayamazsın 😂 " diyebilecek kadar kanser bir kitlesi olan,eleştiri kanalı sahibi olduğunu iddia eden birisidir bence.
Artık cılkının çıktığını düşünüyorum, seviyorum ama yeter. Neo Toprak'la beraber sürekli kendilerini tekrar ediyorlar gibi geliyor bana.

Ne olursa olsun bir Efe Aydal değiller ikisi de.
Neo Toprağı biraz beğeniyorum ama ikisini de Efe Aydal ile aynı teraziye koymak Efe Aydal a hakaret olur.
Gameplaye göre belirlediğimi kim söyledi peki? Arkadaki gameplay bile aynı en azından bu konuda farkını ortaya koymalı diyorum. Özgünlük Gameplay'e göre belirlenemez tabii ki.

Haklısın, zaten A Hat in Time ya da Rocket League veya CS:GO Surf, Fortnite vb. oynanışları bulmak zor değil. Sadece birazcık göz zevkine uyacak bir şey bulması gerekiyor.

Son düzenleme:
O kadar çok eleştiri kanalı var ki ve hepsi de birbirini eleştirince kafa karman çorman oluyor artık. Başkasının benim yerime düşünüp bunu yayınlaması ve benim onları izlemem fikri bana biraz amaçsız geliyor, belli bir amaç bulamıyorum neden izlemem ile ilgili. Birçok eleştiri kanalı da zaten iyiyi kötüyü bin bir kere söyleyince insanı sıkıyor. Bir insanın ne düşündüğünü merak etmem için bir sebep bulmam lazım ki izleyebileyim.

O kadar çok eleştiri kanalı var ki ve hepsi de birbirini eleştirince kafa karman çorman oluyor artık. Başkasının benim yerime düşünüp bunu yayınlaması ve benim onları izlemem fikri bana biraz amaçsız geliyor, belli bir amaç bulamıyorum neden izlemem ile ilgili. Birçok eleştiri kanalı da zaten iyiyi kötüyü bin bir kere söyleyince insanı sıkıyor. Bir insanın ne düşündüğünü merak etmem için bir sebep bulmam lazım ki izleyebileyim.

Zaten sadece senin duymak istediklerini ve düşüncelerini söylüyor. İyi de bunları zaten sen biliyorsun?

Sadece Enes'in kitlesi: Animeci kpopçu 13 14 yaşında kendini yenilikçi zanneden tayfa he bir de noodle bağımlısı bu tipler işte.

Konudan biraz bağımsız olacak ama neden her kitleye bir şey yaftalamayı bırakamıyoruz? (sadece sizi değil, geneli baz alarak konuşuyorum.) Herhangi bir şeyi yapan, takip eden kişilere neden bir kimlik biçmek zorundayız? Toplumumuzun asıl kaybettiği nokta bu bence. Her şeye bir kalıp bulmak. Bu anime izliyor anime kızları gerçek değil, bu Technopat Sosyal'de takılıyor kesin asosyaldir gibi. Bu yargımızı aştığımız zaman kitleler olarak birleşmeye, bütünleşmeye başlayacağız.

2 ayda liberal olan birisini eleştirmek için kendimi yormayacağım. Politik doğrucu, daha geçen yıl "komünizm 2 inek verir kapitalizm 2 inek satar" diye etrafta dolaşıyordu.

Bazıları Efe Aydal'ı gerçekten entelektüel ve donanımlı biri zannediyor sanırım :) Konuda bahsi geçen arkadaşın da fazla popülist olduğunu düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı