Sadece Enes hakkındaki görüşleriniz

Sadece Enes'i seviyor musunuz?

  • Evet

  • Hayır

  • Bilmiyorum, kararsızım


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Bazı düşüncelerine katılıyorum bazılarına katılmıyorum ancak boş konuştuğunu düşünmüyorum ve genelde katılıyorum. Sevgi değil ancak katılma. Zaten internette gördüğü ve katıldığı bir insanı neden çat diye seversin ki. Bence bir insanı sevmek için onu tanımak lazım.

Bu arada çalıntı gibi bir olay varsa bilmiyorum doğru düzgün videolarını izlemiyorum ve diğer kanallara da çok nadir bakıyorum. Boş konuştuysa onu görmemişimdir.
 
Son düzenleme:
KhalVice'a bakabilirsiniz hocam.
KhaL işte gerçek eleştri kanalı.Boşta değil.Yorekok'a da bakabilirsiniz ses tonu,samimiyet ve cidden düşüncelerini belitriyor.
Ne, ne eleştirisi hocam. Bu adam kötü olaylara bu kötüdür, iyi olaylara bu iyidir, tiktokçular salaktır, tecavüz etmek kötüdür, saygılı olmak iyidir. Bu adam podcast bile değil. Adeta bir haber kanalı. Seyirciye duymak istediklerini söylersen, ne abone kaybedersin, üstüne abone kazanırsın. Kendisine yapılan eleştiriye bazı kısımları keserek kendisini haklı göstermiş. Hiç ama hiç sevmiyorum.
Hocam bende Neo Toprak'ı düşüncelerinden takip etmiyorum zaten videoya tıklamadan ne diyeceğini biliyorum Neo'nun.Sadece bana samimi geliyor eğlencesine takip ediyorum.Ama Enes samimide gelmiyor.Enes takip edersem gündemde ne var bakmak için takip ederim.
 
Nötr, eleştiri kanallarını gündemi takip etmek için izliyorum.
Gündemi takip etmek için Sadece Enes izleyin.Adam gündemde ne varsa zaten halk nasıl düşünüyorsa 10 dakika öyle mikrofona konuşuyor.
Duyduğum "Enes Avcı" mı?
Yok hocam o oyun kanalı.Enes Aslanlı şuanki kanalı Sadece Enes hakkında konuşuyoruz.
 

Geri
Yukarı