Sadece gece gözüken konular olsun mu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Maalesef doğru. Bazen insanlar teknik problemleri çözmek için değil. Kafa dağıtmak, sevdiğimiz üyelerle sohbet için geliyorlar. Ve bence gayet doğal. Her zaman teknik problemlerle uğraşacak halim yok. Her gün milyon tane İSS problemleri ile karşılaşıyorum. Bazen İSS önerisi diye konu açıyorlar. Önceden çok dikkatle takip eder, önerirdim. Ancak ben de yoruldum. Sadece artık ilgimi çeken vakalara bakıyorum. Herkes her zaman istenilen ruh halinde olamayabilir. Lafa dağıtması gerekebilir. Bu gayet doğal ama bazıları bizi çocuk gördüklerini yada en azından bizi hala çocuk sandıkları için bize böyle şeyler söylüyorlar. Doğru değil. Ben bu forumu Technopat videolarından falan bulmadım. Dedim ki bazı konularda oldukça bilgi sahibiyim. Birilerine yardımım dokunabilir dedim. Forum araştırırken ilk buraya rastladım. Oldukça da beğendim. Diğer PC'ci veletler gibi değiliz. Topluma yararlı olmak için çbaa gösteren insanlar ve bireyleriz. Arada forumda kafa dağıtmamıza hemen çocukça diye değerlendiriyorlar. Hayır aptalca birşey de yapmıyoruz. Sevdiğimiz üyelerle sohbet ediyoruz. Nesi çocukça?

Yazdığınız her kelimede haklısınız.

Kaç haftadır gece uyumuyorum ve haftaya online ders var. Uyku düzenimi bilerek bozuyorum ya, aferin bana. Haftaya uyumak için yine yatakta dört döneceğim. Pişman mıyım, hayır. 😃😃
Evet hocam. Bende bozdum. 4 :te uyuyorum. İnanın bozduğuma pişmanım. Ama artık daha fazla mutlu hissediyorum kendimi. Ve sizinde kendinizi bu düzende daha mutlu hissettiğinize eminim :).

Ben bu forumu Technopat videolarından falan bulmadım. Dedim ki bazı konularda oldukça bilgi sahibiyim. Birilerine yardımım dokunabilir dedim. Forum araştırırken ilk buraya rastladım. Oldukça da beğendim. Diğer PC'ci veletler gibi değiliz. Topluma yararlı olmak için çaba gösteren insanlar ve bireyleriz. Arada forumda kafa dağıtmamıza hemen çocukça diye değerlendiriyorlar. Hayır aptalca birşey de yapmıyoruz. Sevdiğimiz üyelerle sohbet ediyoruz. Nesi çocukça?
Ben de benzer şekilde geldim aslında.

Görmezden gelin hocam bu tarz yorumları. Yapıcı eleştiri içermiyorsa yokmuş gibi davranın, canınızı sıktığınıza değmez.

Evet hocam. Bende bozdum. 4'te uyuyorum. İnanın bozduğuma pişmanım. Ama artık daha fazla mutlu hissediyorum kendimi. Ve sizinde kendinizi bu düzende daha mutlu hissettiğinize eminim :).
Benim uyku düzenim bozulalı aslında çok oluyor.
Örnek olarak benim derslerim bir gün sabah, bir gün de öğlen. Ben öğlen dersleri olduğu günün gecesi ve hafta sonu uyumuyorum. Sabah dersleri olduğu gün ise uyumak için yatakta dört dönüyorum.

Evet hocam. Bende bozdum. 4: Te uyuyorum. İnanın bozduğuma pişmanım. Ama artık daha fazla mutlu hissediyorum kendimi. Ve sizinde kendinizi bu düzende daha mutlu hissettiğinize eminim :).

Bende evden uzaktayken bozdum. Sabah 6-8 gibi yatıyorum. Öğleden sonra 6'ya kadar uyumuşum bugün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı