Sadece GNU/Linux kullanan var mı?

Var mı?

• Evet

Oy: 52 52,5%
  • Hayır

Oy: 47 47,5%

• Oy verenlerin toplamı
    99
Linux varken Windows'a gerek yok 😄
Hocam, geçen "Reeder P13 Blue Max açılmıyor" konunuzdaki şu mesajınızı gördüğümden beri aklımda bir soru işareti kaldı:
Arkadaşlar telefonu tamir etmeyi başardım.
Sp flash tool ile hallettim ama direkt internetteki sürücüler ile yaptığım zaman sorun çıkartıyordu. Eve geçtiğim zaman kullandığım linkleri paylaşacağım.
Bu mesajınızda apaçık Windows kullandığınız anlaşılıyor. Ve şu anki mesajınıza baktığımda Windows'a gerek olmadığını söylüyorsunuz. Rica edersem Windows'u silip, sadece Linux dağıtımı kullanmaya başlayabilir misiniz? Lafınız havada kalıyor böyle çünkü.

Hocam, geçen "Reeder P13 Blue Max açılmıyor" konunuzdaki şu mesajınızı gördüğümden beri aklımda bir soru işareti kaldı:

Bu mesajınızda apaçık Windows kullandığınız anlaşılıyor. Ve şu anki mesajınıza baktığımda Windows'a gerek olmadığını söylüyorsunuz. Rica edersem Windows'u silip, sadece Linux dağıtımı kullanmaya başlayabilir misiniz? Lafınız havada kalıyor böyle çünkü.

Windows'u silmiş olamaz mıyım hocam? Mecburen yükledim. Sonrasında sildim.

Windows'da yapip Linux'ta yapamadigim tonla şey var mesela.

Ne işte ben onu merak ediyorum :D.

Linux'u sadece dusuk sistemliler kullaniyor diyenler utanir mi? Sanmam.

Ben Gentoo için 32Core CPU sistem toplamak istiyorum :D.

Oyun oynadığım için mecbur Windows kullanıyorum ileride oyun oynamayı bırakırsam kesinlikle Linux kullanacağım.

Oyunlar boşa bağımlılık yapıyor. Bırak oyunları gel GNU/Linux kullan :).

Bazen çileden çıkartıyor ama özgürlük başka bi' şey.

Bu çok doğru. Bazen "yeter ya bıktım bu Linux'un hatalarından" diyorum ama bakıyorum ki bilmediğim yanlış bir şey yapmışım :D.

@433815 @Disty @404631
Sistemi kötü olanlar (!)

Bu sistemde Linux üzerinde sadece ekran kartında OC yapınca gene OC'li Windows'a göre %25, stok Windows'a göre ise %35 daha fazla performans alıyorum.
Bu da yetmezmiş gibi kart Linux üzerinde full yük altında %10 daha az güç tüketiyor.

Ryzen 5 1600X CPU.
RX Vega 64 GPU.
48 GB 3200 MHz CL18 DDR4 RAM.

1657531990125.png

Wallpaper:

Orijinal:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Fotoğrafın renk doygunluğu biraz arttırılmış ve 8192x4208 çözünürlüğüne upscale edilmiş hali:

1920x1080'e kırpılmış hali:

Eki Görüntüle 1444691

Technopat Haberler

Geri
Yukarı