Sadece GNU/Linux kullanan var mı?

Var mı?

  • Evet

    Oy: 52 52,5%
  • Hayır

    Oy: 47 47,5%

  • Oy verenlerin toplamı
    99
Korsan oyun Proton'la oynanıyor mu?
Oynaniyor.
Dark Souls serisi, Elden Ring, Sekiro, Nier AutoMate ve Nier`in cikan yeni oyunu, Final Fantasy tum oyunlari (7 Remake, XV dahil, 14`u denemedim hic, online o. Korsani olmaz.) Skyrim, Oblivion, Morrowind, GoW 2018 PC, Death Stranding, RDR 2, GTA V, Witcher 3, Batman Arkham Knight, Origin, City ve Asylum Marvel SpiderMan, Naruto Shippudden 1,2,3,4 gibi oyunlarin korsan surumlerini hem Proton GE Wine hem de Lutris FSHACK surumlu Wine versiyonlari ile oynadim.

Bunun yaninda Yuzu, Cemu destegi oldugu icin Yuzu ve Cemu ile calisan ne varsa oynarsin. Ben; Zelda BotW, Aweaking, SkySword, Mario Odyssed, 3D World, Diablo 2, tum Pokemon oyunlarini falan oynayabiliyorsun. Nintendo oyunlari cok guzel bence, orasi ayri konu :D.

PPSSPP, RSPC3 destegi de var.
 
Son düzenleme:
İsterdim ama yapamıyorum. Windows'u sevmiyorum ancak windows işin kolay tarafı. Hep apt update ile sürücü güncellemesi yapıldığı söylenir ama ben evdeki hiçbir bilgisayarda sıkıntısız sürücü güncellemesi yapabildiğim bir linux dağıtımına henüz denk gelmedim. Siz denk geldiyseniz şansınız daha bol olsun ne diyeyim. Ya terminalde masaüstünü kapatıp kurdum, ya sürücü desteği bölümünden kurdum ama çözünürlük bozuldu, ya her şey normal görünürken ekran parlaklığı buga girip çalışmadı ve oyunlarda fps düşüklüğü yaşadım... özetle güzel ve beni cezbeden bir dünya olduğunu söyleyebilirim ama aynı zamanda ''her şeyi madem ben kendim elle yapıp uğraşacaksam işletim sistemi ne yapıyor o zaman?'' Diye düşünenlerdenim. En güncel deneyimimi aktarıyorum:
Codename cure diye bir oyun var. Bu oyun atlas os 20h2'de düşükte 45-50+ fps ile oynanırken; aklınıza gelebilecek neredeyse tüm hafif dağıtımlarda 40 fpsyi zor alıyordum. Üstelik bu oyun native linux destekli...
 

Yeni konular

Geri
Yukarı