Sadece sistem açılırken gelen "MEMORY_MANAGEMENT" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Dual Channel mı yoksa tek RAM mi kullanıyorsunuz? Eğer Dual Channel ise tek RAM'i çıkararak deneyin. Tek ise slotu değiştirin.

Dual Channel mı yoksa tek RAM mi kullanıyorsunuz? Eğer Dual Channel ise tek RAM'i çıkararak deneyin. Tek ise slotu değiştirin.

Dual Channel RAM. Tek RAM'i çıkartırsam düzelirse 2.RAM'i ne zaman takacağım? Ve ya hiç uğraşmayıp Vatan'dan almıştım garantisi devam ediyor garantiye mi götürsem? Sorun var ama testte yok gözüküyor. Sorun olduğunu nasıl kanıtlayabilirim?

Sadece başta mavi ekran alıyorsanız sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Yazılımsal da olabilir. Bir tanesini çıkartıp deneyin. RAM'ler aynı mı?

Sadece başta mavi ekran alıyorsanız sıkıntı olduğunu sanmıyorum. Yazılımsal da olabilir. Bir tanesini çıkartıp deneyin. RAM'ler aynı mı?

Evet sadece bilgisayarın açma tuşuna bastığım anda oluyor daha hiç olmuyor. Yazılmsal olsa Windows açıldıktan sonra gelmesi lazım olmaz mıydı? Evet RAM'ler aynı G.Skill Ripjaws 3200MHz

Kapatınca olmazsa hep öyle mi kullanayım? 3200 MHz olarak kullanmak daha iyi değil mi?

Hocam, kapatınca olmazsa biraz öyle kullanın sonra yine açarsınız. Şu an sorunun kaynağını tespit etmeye çalışıyoruz. 3200 MHz çalışmıyorsa elinizle 2933 MHz'ye almayı deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…