DenDaLion
Hectopat
Daha fazla
- RAM
- Apacer 16 GB 5200 Mhz
- SSD veya HDD modeli
- Kingston
- Ekran kartı
- Radeon 7900 GRE
- Anakart
- Gigabyte A620M DS3H
- İşlemci
- Ryzen 5 7500F
Merhaba. Bir aydır bu sorunla uğraşıyorum artık ne yapacağımı bilemiyorum. Anakartıma BIOS güncellemesi yaptıktan sonra açılış ekranında dondu ve açılmamaya başladı ben de bir bilgisayarcıda BIOS yazdırdım. Artık bilgisayar çalışıyor ancak sadece soldan 2. RAM slotu RAM'i okuyor. Bilgisayarcı RAM'de sorun olduğunu söylediği için garantiye gönderdim ve değiştirilip gönderildi ama taktığımda yine görüntü yoktu.
Bu sefer anakartı garantiye gönderdim anakartta sorun olmadığını söyleyerek geri kargolamışlar. Artık işlemciden şüpheleniyorum (R5 7500F) çünkü işlemciyi çıkarıp taktığımda hiç görüntü yokken bu sefer görüntü geldi ama açılış ekranında kaldı. Sorunu nasıl tespit edeceğim? Ne yapacağım? Artık stres yapmaktan yoruldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bu sefer anakartı garantiye gönderdim anakartta sorun olmadığını söyleyerek geri kargolamışlar. Artık işlemciden şüpheleniyorum (R5 7500F) çünkü işlemciyi çıkarıp taktığımda hiç görüntü yokken bu sefer görüntü geldi ama açılış ekranında kaldı. Sorunu nasıl tespit edeceğim? Ne yapacağım? Artık stres yapmaktan yoruldum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Son düzenleme: