SADES, 2 Yeni Mouse Modeli Tanıttı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
SADES, 2 Yeni Mouse Modeli Tanıttı
Klavye, mouse pad ve kulaklık gibi ürünleriyle pazarda adını duyuran SADES, Türkiye’deki ürün çeşitliliğini artırıyor. Türkiye piyasasına girdiği geçen yıldan bu yana pek çok farklı ürünü oyuncularla buluşturan ünlü Tayvanlı marka, bu kez iki yeni mouse modeliyle oyuncuların karşısında. Bu ay içerisinde satışa sunulan Axe ve Scythe modellerinin teknik ve estetik özellikleri oldukça güçlü. Şık […]

Devamı: SADES, 2 Yeni Mouse Modeli Tanıttı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Ali bey merhaba sizden ufak bir ricam olacaktı,mart ayi sistem tavsiyelerindeki pc yi toplamak istiyorum,yurt dışında olduğum için bazı parçalar tam ismiyle bulmakta zorluk çektim ve bir yanlış yapıp paramın ziyan olmasını istemiyorum.Bana mesaj atma şansınız var mi sitedeki değişik parçalar yerine ya üst model yada denk bir parça seçip bana liste verirseniz çok makbule geçer.

Tasarımdan tipik olarak kaybediyor. Piyasada Steelseries gibi başlangıç-orta-profesyonel segment rakipleri varken bakalım hangi fiyat bandında yer alacak.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı