Saf Acı: Witcher Kiyan'ın hikayesi

Ciri Riannon

Decapat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
1.313
Çözümler
11
1652638473870.png
1652638486877.png



There is no good. Nor evil. Only pain.


Kiyan, Ireneus var Steingard adlı bir büyücü tarafından kaçırılan Kedi Okulu'ndan bir Witcherdı.

Biyografi
Elimizde, Velen ve Novigrad'ın etrafına dağılmış Kiyan'ın bir Witcher olarak son günlerinin bir resmini şekillendirmeye yardımcı olan bazı notlar var.

Bu notlara göre, kronoloji, Kiyan'ın Deniz Kedileri (The Sea Cats) Prensi Adrien tarafından düzenlenen ve profesör Sigismund Gloger tarafından Est Tayyar'da bir hazine bulmak için yürütülen bir seferin katılımcılarını öldürmekten oluşan bir sözleşmeyi üstlenmesiyle başladı. Kiyan sözleşmeyi yerine getirdi ve ardından Adrien'in koruması olarak güvenli bir görev teklif edilmesine rağmen Flying Stag gemisinden ayrıldı.

Bu gemide, Ireneus var Steingrad, Witcher'ı kaçırması için kaptana Kiyan'la bir kamarayı paylaşması için rüşvet vermişti. Büyücü, Kiyan'ın eylemleri hakkında notlar aldı ve ardından Witcher'ı sorunsuz bir şekilde Novigrad'ın altındaki laboratuvarına taşımak için bir portal açmak için bir fırtına oluşturdu. Sonunda, fırtına beklenenden daha güçlü olmasına ve Uçan Geyik'i (Flying Stag) harap etmesine ve mürettebatı öldürmesine rağmen Steingard başarılı oldu.

Kiyan daha sonra Steingard tarafından kötüye kullanıldı ve Witcherların fiziksel ve zihinsel dayanıklılıklarını test etmek için acımasız deneylerin konusu oldu. Ayrıca sorguya çekildi ve Witcher eğitimi ve özellikle Kedi Okulu hakkındaki sırları açıklamaya zorlandı. Steingard, Kiyan'ın teorilerini doğrulamasından memnundu: Kedi Okulu'nun elf kökenleri olduğunu öğrenmişti. Kiyan'a bir zehir verdi ancak bedeni ızdıraplı tedaviyi atlattı, ancak dört gün sonra art arda yaptığı dayanılmaz işkenceler yüzünden zihni bunaldı.

Mad Kiyan: Bir Witcher'ın Ölümü​

Mad Kiyan, Kiyan'ın işkenceler sonucu çılgın ve n ele geçirilmiş versiyonudur. Büyücü Ireneus var Steingard, Novigrad'ın altındaki laboratuvarında Kiyan üzerinde deneyler yaptı ve hem zihnine hem de vücuduna tanınmayacak kadar eziyet etti. Mad Kiyan, bu nedenle, yalnızca büyük acı ve davetsiz misafirleri öldürme dürtüsüyle hareket eden, belkide bir Witcher'ın görebileceği en kötü kaderi yaşıyordu.

Kiyan, Ireneus var Steingard'ın dayanılmaz muamelesi nedeniyle, sadece tek başına su içebiliyor ve yürüyebiliyordu.

Geralt of Rivia, 1272'de Novigrad'ın altındaki terk edilmiş laboratuvarda Kedi Okulu teçhizat şemalarını ararken Kiyan ile karşılaşır ve ve onun, acı dolu yaşamına son vererek acısını dindirebilir. Ancak, Mad Kiyan, Geralt için ciddi bir tehdit olduğunu kanıtlayabilir, çünkü bir insanın zihni artık Mad Kiyan'ın vücudunda bulunmasa da, Witcher geçmişinden gelen savaş becerileri devam eder. Mad Kiyan, Igni ve Aard'ın bir versiyonu olan Quen balonundan oluşan İşaretleri kullanabilir. Aykılıcı ile yaptığı darbeler hızlıdır ve kanamaya neden olabilir. Neticede Kiyan, tüm bu talihsiz yaşama rağmen iyi bir dövüş çıkartmış ve sonunda huzura ermiştir.

Savaştaki tüm bu becerilere rağmen, Mad Kiyan'ın kelime dağarcığı, "İyi değil. Kötülük de yok. Sadece acı.", "kanıyor gibisin" ve "Bu son değil." ile sınırlıdır.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı