Willem Flakkomenstein
Centipat
Ben Saf Arch'ın, Arch tabanlı diğer dağıtımlara göre daha stabil olduğunu düşünüyorum. Sizin fikirleriniz neler?
LTS kernel kullanırsan hepsi stabil olur. Bu arada ben normal Arch için konuştum.Arch Linux + Zen kernel kullanıyorum ve şu ana kadar kullandığım en stabil dağıtım oldu. İçerisinde ekstra bir şey olmadığı için daha hızlı oluyor diğerlerine göre. Doğru yapılandırmalar da uygulanırsa tadından yenmez oluyor![]()
LTS kernel bazı durumlarda donma yapıyor Chromium'da. Debian tabanlılarda da oluyordu o yüzden LTS kernel kullanmıyorum.LTS kernel kullanırsan hepsi stabil olur. Bu arada ben normal Arch için konuştum.
Haklısınız hocam biraz da o yüzden aslında zen kurdum. Öncesinde Xanmod kurmuştum 3 saat sürmüştü patch'lemesi. Bir gün sonra yine güncelleme geldi baktım yine 3 saat sürdü Xanmod'u kaldırp zen kurdum. Biliyorsunuzdur bazı değişiklikler yapmışlar ben de deniyim dedim memnun kaldım. LTS kullanmak aslında mantıklı ama nedense o donma takılma sorununu çözemediğimden biraz da mecburen kullanmıyorum LTS'yi.Arch'ın release modeli uyduruk biraz.
Haklısınız hocam biraz da o yüzden aslında Zen kurdum. Öncesinde Xanmod kurmuştum 3 saat sürmüştü patch'lemesi. Bir gün sonra yine güncelleme geldi baktım yine 3 saat sürdü Xanmod'u kaldırp Zen kurdum. Biliyorsunuzdur bazı değişiklikler yapmışlar bende deneyeyim dedim memnun kaldım. LTS kullanmak aslında mantıklı ama nedense o donma takılma sorununu çözemediğimden biraz da mecburen kullanmıyorum LTS'yi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.