Çözüldü Sağ -0.75 uzak sol -0.50 uzak göz bozuklupu ile JSGA gidilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

al1ve

Hectopat
Daha fazla  
Jsga alimlari acilinca gireceğim ama sagliktan elenmekten korkuyorum. Bu numaralar ile jsga girilir mi saglitan elerler mi? Normal gundelik olarak gozluk kullanmiyorum sahsen sadece bozuk o kadar.

Evet, bu değerlerle JSGA'ya başvurabilirsiniz.
TSK – Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği Ek‑C’ye göre, A dilimi (tam sağlam kabul edilen düzey) “bir veya iki gözde 7 diyoptri (7 dâhil) veya daha az miyopi/hipermetropi”yi kapsar.

Çözüm
Her bir gözde 1.00 (bir dâhil) diyoptriye kadar olan miyopi, hipermetropi ile 1.00 (bir dâhil) diyoptriyi geçmeyen astigmatizmanın engel olmadığı açıklanmıştır.
Herhangi bir göz rahatsızlığı varsa yönetmelikteki Personel Adaylarının Hastalıklara Göre Değerlendirme Çizelgesinin “Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Erbaş/Er Adayları Değerlendirme Sütunu’ndaki karşılığı (+) artı işareti olanların uzman erbaş olabilecekleri belirtilmiştir.

Her bir gözde 1.00 (bir dâhil) diyoptriye kadar olan miyopi, hipermetropi ile 1.00 (bir dâhil) diyoptriyi geçmeyen astigmatizmanın engel olmadığı açıklanmıştır.
Herhangi bir göz rahatsızlığı varsa yönetmelikteki Personel Adaylarının Hastalıklara Göre Değerlendirme Çizelgesinin “Uzman Erbaş ve Sözleşmeli Erbaş/Er Adayları Değerlendirme Sütunu’ndaki karşılığı (+) artı işareti olanların uzman erbaş olabilecekleri belirtilmiştir.
Uzmanlik degil okul olarak diyorum ben.

Tesekkur ederim, cozum olarak isaretleyebilirsiniz.
Evet, bu değerlerle JSGA'ya başvurabilirsiniz.
TSK – Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığı Sağlık Yeteneği Yönetmeliği Ek‑C’ye göre, A dilimi (tam sağlam kabul edilen düzey) “bir veya iki gözde 7 diyoptri (7 dâhil) veya daha az miyopi/hipermetropi”yi kapsar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı