SağlamLisans kullanılmış OEM kod gönderdi

samedovic

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, bugün hep olduğu gibi saglamlisans.com'dan Windows 11 OEM kod almak istedim. Siparişimi anında ilettiler ama kod kullanılmış hatası alıyorum. Desteklerine 5 saattir mail mesaj vs atıyorum ama hiçbir şekilde benimle ilgilenmediler. Ne yapabiliriz?

1728307294484.png

Zaten bu tarz siteler 0 kullanılmamış kod vermiyor birçok kişinin kullandığı kodlardan veriyor. 1 gün bekle eğer hala geri dönüş yapmazlarsa Şikayetvar'a yaz kesin dönerler.

Merhaba, bugün hep olduğu gibi saglamlisans.com'dan Windows 11 OEM kod almak istedim. Siparişimi anında ilettiler ama kod kullanılmış hatası alıyorum. Desteklerine 5 saattir mail mesaj vs atıyorum ama hiçbir şekilde benimle ilgilenmediler. Ne yapabiliriz?

Eki Görüntüle 2324328

Siteye girdiğinizde sağ altta canlı destek kısmı var oradan iletişime geçin. Mail ile uzun sürer yanıt almanız.

1728307845740.png

Zaten bu tarz siteler 0 kullanılmamış kod vermiyor birçok kişinin kullandığı kodlardan veriyor. 1 gün bekle eğer hala geri dönüş yapmazlarsa Şikayetvar'a yaz kesin dönerler.
Bildiğim kadarıyla oem keyler daha önce kullanılmamış key olmuyor mu?

Siteye girdiğinizde sağ altta canlı destek kısmı var oradan iletişime geçin. Mail ile uzun sürer yanıt almanız.

Eki Görüntüle 2324334
Geçtim fakat oradan da dönmediler.

Öncelikle kodu doğru yazdığınıza emin olun. Özellikle sıfır ile "O" aynı gözükebilir. Kodun aynı olduğuna eminseniz canlı desteğe yazın, sizinle iletişime geçeceklerini düşünüyorum. Bu zamana kadar onlarca ürün satın aldım, hiçbirinde sorun yaşamamıştım.

0xc004f034 hatası diyor. Bilgisayarımı yeni aldım. İlk kurulum ekranında keyi girdim bu key çalışyor dedi ama sistemi kurduktan sonra bu hata ile karşılaştım. Tekrardan format atmalı mıyım? Bir sorun olur mu?
@imnotagamer

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı