umutcan2444
Kilopat
Böyle tipler sigara içip, bıçak taşıyıp havalı olduklarını düşünen klasik ergen tipleri. Fazla bulaşmayın hem kendi hem sizin hayatınızdan çalar.
Tehdit etmiyorum tehdit edevek olsam oyle derdim dedigi icin etmiyormus"Bıçağı karnına saplarım" demesi suç teşkil etmiyor mu şimdi?
Böyle tipler sigara içip, bıçak taşıyıp havalı olduklarını düşünen klasik ergen tipleri. Fazla bulaşmayın hem kendi hem sizin hayatınızdan çalar.
Hocam gecen karsilastik dibimden gecti hic konusmadik sikinti yok sanirim.Çocukta olay istemiyor ama gözünü korkutmak istemiş. Bu tipler genelde sorgusuz işe girer. Seni sorguya çekmiş sıkıntı etme. Onun olduğu ortamdan uzaklaş göz göze gelmemeye çalış. Canı sıkkın olduğu gün çocuğa bakarsın olay çıkarır. Çok var onlardan burada da.
Çocuk belli ki tekin biri değil, uğraşmaya değmez. Yaşı da genç zaten.Özür dilemen baştan hata. Alfalar asla özür dilemez. Masaya vur bir dahakine. Belki kızı kaparsın bile..
O tekin değilse bizim alfamız hiç tekin olmayacak. Kızdan hayır arasak alfa olmayız zaten...Çocuk belli ki tekin biri değil, uğraşmaya değmez. Yaşı da genç zaten.
+ Böyle bir kızdan ne hayır gelsin.
Hocam saka yapmaya calisiyorsunuz sanirim ama komik degil. Ciddiyseniz de bu sefer benim ondan ne farkim kalacak. Yardimci olan herkese tesekkur ediyor, iyi geceler diliyorumO tekin değilse bizim alfamız hiç tekin olmayacak. Kızdan hayır arasak alfa olmayız zaten...
Bunu kekolar arası bir çiftleşme ritüeli olarak düşünebilir miyiz hocam? Keko erkek birey dişiyi etkilemek için konu sahibini kullanmış...Çocukta olay istemiyor ama gözünü korkutmak istemiş. Bu tipler genelde sorgusuz işe girer. Seni sorguya çekmiş sıkıntı etme. Onun olduğu ortamdan uzaklaş göz göze gelmemeye çalış. Canı sıkkın olduğu gün çocuğa bakarsın olay çıkarır. Çok var onlardan burada da.
Kafasına sert bir cisimle vurması yeterli olacaktır.Maksimum kendini havalı sanan ergen. Eğer böyle sürekli atışıcaksanız kavga olucaksa falan dövüş sporuna yazılın.
Arkadaşlar ahiretten yazıyorum:Özür dilemen baştan hata. Alfalar asla özür dilemez. Masaya vur bir dahakine. Belki kızı kaparsın bile..
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.