Sağlık sorunlarım bitmiyor

Evet. 5 kez bademcik. 3 kez kulak 1 kez burun ameliyatı oldum. 5 yaşımdan beri gözlük takıyorum. 3 senedir omuz sıkışması ile uğraşıyorum.
Çok geçmiş olsun, ameliyat sıkıntılarını bilirim. Heleki kötü hastanelerde yapılanları. Tunceli Devlet Hastanesi'nden çok çektim. Bir ara kalp kaçakçılarımda sorun var dendi ve yıkıldim. Sonra Elazığ'a gittim ve doktor bir şey yok dedi. Ama ara ara kalbim ağrıyor. Maalesef hastanemizde bir sürü alet yok. Hastaneye gelen her 10 kişiden 5'i Elazığ'a sevk ediliyor.

İlk olarak geçmiş olsun. Sana bu bilgilerle verebileceğim tavsiyeler şunlar olur: Detoks programları arada uygula. İYE geçmişin var mı bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum. Bilgisayar başında durmayı azalt ev dışıan çık yürü demiyorum ev işlerine yardım et daha çok. Hareketsiz yaşamın bazı belirsiz sıkıntıları bunlar. Kilo var mı yazmamışsın ama o da yavaştan başlamıştır yaşın küçükse.

Alerji olayını kesinleştirmeden sürekli kullanılacak ilaçlara geçmeyin. Kısa süreli tedaviler verirse deneyebilirsin.

Havale geçirmek basit bir olay değil her geçirdiğinde organlara hasar verir geç tedavi başlanırsa.
Aklınızda olsun 40/50 yaşlarında EMG yaptırmayı ve beyinsel kontrolleri yaptırmayı unutmayın.

Kalp için de sorun gözükmüş dediniz sonra yok demiş doktor ancak etkisi var bilginiz olsun şimdlik sorun çıkarmasa da yaşınız küçükse ilerleyen yaşlarda bunun riski düşecektir. Ancak o yaşlarda bir EKO yaptırırsınız o zamana kadar tansiyon ve nabız sorunları başlamazsa. Tuzlu şeylerden olabildiğince uzak durun.

Kan ve İdrar tahlilleri yapılmıştır sakıncası yoksa özel olarak paylaşmanızı isterim isterseniz.

İlk olarak geçmiş olsun. Sana bu bilgilerle verebileceğim tavsiyeler şunlar olur: Detoks programları arada uygula. İYE geçmişin var mı bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum. Bilgisayar başında durmayı azalt ev dışıan çık yürü demiyorum ev işlerine yardım et daha çok. Hareketsiz yaşamın bazı belirsiz sıkıntıları bunlar. Kilo var mı yazmamışsın ama o da yavaştan başlamıştır yaşın küçükse.

Alerji olayını kesinleştirmeden sürekli kullanılacak ilaçlara geçmeyin. Kısa süreli tedaviler verirse deneyebilirsin.

Havale geçirmek basit bir olay değil her geçirdiğinde organlara hasar verir geç tedavi başlanırsa.
Aklınızda olsun 40/50 yaşlarında EMG yaptırmayı ve beyinsel kontrolleri yaptırmayı unutmayın.

Kalp için de sorun gözükmüş dediniz sonra yok demiş doktor ancak etkisi var bilginiz olsun şimdlik sorun çıkarmasa da yaşınız küçükse ilerleyen yaşlarda bunun riski düşecektir. Ancak o yaşlarda bir EKO yaptırırsınız o zamana kadar tansiyon ve nabız sorunları başlamazsa. Tuzlu şeylerden olabildiğince uzak durun.

Kan ve İdrar tahlilleri yapılmıştır sakıncası yoksa özel olarak paylaşmanızı isterim isterseniz.
Tesekkur ederim. Artık bilgisayar ile daha az vakit geçireceğim. Buna ek olarak boyum 1.85, kilom 70 ve yaşım 15. Benim ilk başlarda göğüs kafesimde baskı vardı. Tam orta kısımda idi. Doktora gittim göğüs kafesin büyüyor dedi. Ama anlamıyordum, göğüs kafesi buyürken bu kadar acıtır mi, diye. Zaman gectikten sonra hastaneye gittik ve kalp kapakçığı sorunu dendi. Ama sonraki doktor bir şey yok dese se dediğin gibi ara ara ağrılar oluyor. Ama şu an da yok denebilecek kadar azaldı. Çok nadir olur ve ne uzun sürer ne de çok ağrır. Birde maalesefki kan ve idrar testlerim yok.

Buna ek olarak boyum 1.85, kilom 70 ve yaşım 15.
Şimdilik iyisin o zaman ancak kilonu koruman lazım 10/15 kilo daha alma.

Doktora gittim göğüs kafesin büyüyor dedi. Ama anlamıyordum, göğüs kafesi buyürken bu kadar acıtır mi, diye. Zaman gectikten sonra hastaneye gittik ve kalp kapakçığı sorunu dendi. Ama sonraki doktor bir şey yok dese se dediğin gibi ara ara ağrılar oluyor.
Yaş ilerledikçe mümkün ancak diğer organlarla orantılı olması lazım. Bacaklarda şişme veya kemik ağrıları olmuyorsa şimdlik sorun yok gözüküyor. Kalpte sorun olduğunu röntgenle mi, MR mı, BT ile mi baktılar?
Birde maalesefki kan ve idrar testlerim yok.
Bu kadar soruna rağmen yapmadılarsa gerçekten pek anlamıyorlar. En azından yattığın günlerde yapmaları gerekirdi. Yaşın küçük olduğundan belki sen göremiyor olabilirsin ailen öğrenebilir yapıldıysa. Ayrıca devlet hastanesinde yaptırabilirisn testleri ancak doktor yapar mı bilemem sözün geçtiği doktor varsa yapılacak testleri yazarım gideceğin zaman.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı