İlk olarak geçmiş olsun. Sana bu bilgilerle verebileceğim tavsiyeler şunlar olur: Detoks programları arada uygula. İYE geçmişin var mı bilmiyorum ama vardır diye düşünüyorum. Bilgisayar başında durmayı azalt ev dışıan çık yürü demiyorum ev işlerine yardım et daha çok. Hareketsiz yaşamın bazı belirsiz sıkıntıları bunlar. Kilo var mı yazmamışsın ama o da yavaştan başlamıştır yaşın küçükse.
Alerji olayını kesinleştirmeden sürekli kullanılacak ilaçlara geçmeyin. Kısa süreli tedaviler verirse deneyebilirsin.
Havale geçirmek basit bir olay değil her geçirdiğinde organlara hasar verir geç tedavi başlanırsa.
Aklınızda olsun 40/50 yaşlarında EMG yaptırmayı ve beyinsel kontrolleri yaptırmayı unutmayın.
Kalp için de sorun gözükmüş dediniz sonra yok demiş doktor ancak etkisi var bilginiz olsun şimdlik sorun çıkarmasa da yaşınız küçükse ilerleyen yaşlarda bunun riski düşecektir. Ancak o yaşlarda bir EKO yaptırırsınız o zamana kadar tansiyon ve nabız sorunları başlamazsa. Tuzlu şeylerden olabildiğince uzak durun.
Kan ve İdrar tahlilleri yapılmıştır sakıncası yoksa özel olarak paylaşmanızı isterim isterseniz.