Sahibinden.com saçma ilanlar

Evet o dediğin sistemi 3 gün önce arkadaşa topladım, 1870 TL tuttu. Bazıları gerçekten dolandırıcı, hatta çoğu. Bazı satıcıları anlarım. Mesela telefona telefoncu 300 TL veriyordur ama satışı 450 TL. İlana buna yakın fiyatlar koyanı anlarım, adam haklıdır. Ama sıfırı ile aynı fiyata hatta fazlasına satmaya kalkanlar tam bir dolandırıcı. Sahibinden.com bence pek denetlemiyor bu işi.
Evet bence de denetlemiyorlar. Yani sıfırından daha fazla fiyata koyarak ne düşünüyorlar bilmiyorum bir de söylesen bir dert söylemesen bir dert. Pişkin pişkin cevap veriyorlar yok işte piyasan haberin yok ve şuan aklıma geldi dediğim sistem 2200' e satan adam ekran kartı Asus bunun demiş. Asus olunca sıfırından pahalı satacaksın diye bir kural yok. Alenen dolandırıcılık. 1800' e aldığı şeyden 400 TL kâr etmeyi planlarsın ki.

Ben de şu duruma çok gıcık oluyorum. Araba için aramayın diyenlere, satacağı ürünün fotoğrafını yüklemeyenlere, satacağı ürünün sadece internet görselini yükleyenlere ve detaylı bilgi veya detaylı fotoğraf paylaşmayıp satmaya çalışanlara. Şunu da unutmadan geçemeyeceğim eleman geliyor yanlış kategoriye yanlış ilan açıyor.

Evet bence de denetlemiyorlar. Yani sıfırından daha fazla fiyata koyarak ne düşünüyorlar bilmiyorum bir de söylesen bir dert söylemesen bir dert. Pişkin pişkin cevap veriyorlar yok işte piyasan haberin yok ve şuan aklıma geldi dediğim sistem 2200' e satan adam ekran kartı Asus bunun demiş. Asus olunca sıfırından pahalı satacaksın diye bir kural yok. Alenen dolandırıcılık. 1800' e aldığı şeyden 400 TL kâr etmeyi planlarsın ki.
Sanki toplayıp Dolar kuruna göre satıyor:) Firma yapsa neyse, bunu yapanlar şahıs. Asus marka ya bilmeyeni kandırıyorlar, çok kanan var. Şahit oldum böyle şeylere.

Sosyal'de ki profil resminde ki kolpaçino karakteri gibi tepki veriyorum böyle sistemlere. Anlıyorum.... Oyun canavarı ama. :)
Hiç o yönden bakmamıştım iyi yere değindiniz. :)

Ben de şu duruma çok gıcık oluyorum. Araba için aramayın diyenlere, satacağı ürünün fotoğrafını yüklemeyenlere, satacağı ürünün sadece internet görselini yükleyenlere ve detaylı bilgi veya detaylı fotoğraf paylaşmayıp satmaya çalışanlara. Şunu da unutmadan geçemeyeceğim eleman geliyor yanlış kategoriye yanlış ilan açıyor.
Kesinlikle haklısınız geçen sosyalde arkadaş klavye ve mouse satıyordu resim koymamış nedeni ise nasılsa kullanıcılar biliyor diyor. Bende örnek olarak dedim ki 2. el araç ilanlarında aynı araçtan binlerce satılmakta ben aracımı satarken nasılsa insanlar biliyor resim koymama gerek yok dedim ve bu araç örneğini nasıl verdiniz vs anlamamazlıktan geldi. Neymiş sıfırmış sadece kontrol için kutuyu açıp kapamış resimleri WhatsApp' dan atarım diyor. Nasıl resim çekeyim kapalı diyor. Kutunun üzerinden çekip atabilirsin dememe rağmen direnip temsili resimler ekledi. Madem bir şey satacaksın adam akıllı sat değil mi? Ayrıca araba ile ilgili soru sormayın diyorlar. Eee ne yapalım telefonda döviz değerlendirmesi ya da memleket meseleleri mi konuşalım?
Resim alıntıdır.
17353160_1776645955791200_623320249885143065_n.jpg

Sanki toplayıp Dolar kuruna göre satıyor:) Firma yapsa neyse, bunu yapanlar şahıs. Asus marka ya bilmeyeni kandırıyorlar, çok kanan var. Şahit oldum böyle şeylere.
Var hocam olmaz mı performansları aynı aynı aslında ama bu kart Asus bak diyerek satmaya uğraşıyor. Öyleleri de çok bir ürün marka diye sıfırına yakın veya fazla satıyorlar. Yani o G4560 ve 1050 Ti' lı sistemin Asus modellisinin sıfırını alsan 2000 civarı yapar. Ama ikinci eli 2200 TL. Ya kendilerini çok akıllı sanıyorlar ya da bizi af edersiniz ama salak sanıyorlar.

Adama başka çare bırakmamış ki. Araba hakkında bir şey sormayın ne demek abi araba satıyorsun. :D
Araç içinde küfür bile edilmedi!
Böylesi yok yok! (0 km sanki)
Gerçek oyun canavarı (Yer altı canavarı benzetmesi?)
Bu fiyata bulamazsınız (Daha ucuza bir çok varken)
Memleketimin insanı iyisi ile kötüsü ile başlı başına tiyatro gibi. :)

Var böyle saçma ilanlar :) Eski bir konu aklıma geldi ; Arka plandaki ev de kutu içeriğine sahil mi diye sor demiştim :D Dünyanın En pahalı Ekran Kartı
Oooo hocam ekran kartını çok ucuzdan yazmış bence bir tane daha sıfır olmalıydı. :D

Araç içinde küfür bile edilmedi!
Böylesi yok yok! (0 km sanki)
Gerçek oyun canavarı (Yer altı canavarı benzetmesi?)
Bu fiyata bulamazsınız (Daha ucuza bir çok varken)
Memleketimin insanı iyisi ile kötüsü ile başlı başına tiyatro gibi. :)
Arabada sigara içilmemiştir deyip araç içinden resim çekerken dikiz aynasında ağzında sigaralı ilan görmüştüm :D Gerçekten canım ülkem ilan konusunda rakipsiz. :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı
09:05:00