Sahibinden.com Sahte İlan Dolandırıcılığı

Semdulge

Kilopat
Katılım
30 Eylül 2015
Mesajlar
179
Makaleler
1
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba arkadaşlar.

Bildiğiniz gibi bilgisayarımı satmaktayım; fakat benim ilanımı kopyala-yapıştır yaparak başka biri daha aynı şekilde ilan oluşturmuş.

Sahibinden.com üzerinden verilen sahte ilan: Tıklayınız.

Sahte ilan veren kişinin Sahibinden.com kullanıcı adı: Emrah aydın.
Sahte ilan veren kişinin telefon numarası: 05350384123.

Özetle; Emrah AYDIN dolandırıcıdır.

-

Lütfen bu dolandırıcıyla iş yapmayınız arkadaşlar. Bilgisayar almayı düşünen çevreniz varsa da bu kişinin dolandırıcı olduğunu lütfen belirtiniz.

İyi forumlar.

Orjinal ilan linki: Tıklayınız.
 
Dolandırıcı arkadaş galiba elinin kiriyle bu işe adım atmış. Fiyatından da hemen sahte veya düzmece olduğu anlaşılıyor. Umarım böyle insanların barınmasına hiçbir platformda izin verilmez.
 
Sahibinden.com'u arayarak şikayet ettim ama saat dolayısıyla şu an işlem yapılamayabilirmiş, büyük ihtimal yarına sarkacak.

Ben bu arkadaşı, eğer herhangi bir sonuç çıkacak olursa, savcılığa şikayet edeceğim.
 
Her ne kadar bu suçu işleyen kişi siteden bağımsız bir insan olsa da burada hatalı taraf sitedir. Zaten adları her gün çıkıyor herkes sıkıntı yaşıyor bir tane ekip kurup bu tarz olayların önüne geçilmesi lazım. Hatta direk kopyala-yapıştır ilanları engelleyecek yazılımlar mevcut güvenlik açısından. Yarım yamalak hizmet sunup gelecekte bir gün Amazon E-Bay olmayı hayal ediyorlar ya en çok ona gülüyorum.
 
20.01.2022'de sahibinden.com'da aynı kişinin ilanı vardı, 600 tl gönderdim, ürünü yollamadı, telefonları da açmıyor, savcılığa vereceğim. Telefon no: 0 (553) 936 07 53

m2 ssd 1 tb 3480/1880 corsair mp400​

 

Yeni konular

Geri
Yukarı