Sahibinden.com'da dolandırıldım - Gigabyte GTX 780 Ti

Aynen öyle, er ya da geç iyi haberler alırsın. Kişiden paranı geri almak için hukuki yollar benim bildiğim biraz daha uğraştırıcı. Ancak sen konuyu kişinin cezalandırılması yönünde değerlendirip olayı o şekilde aksettirir isen olay direkt kamu davasına dönüşüyor. Olay kamu davasına dönüştüğü içinde kolay kolay peşini bırakmazlar. Böylelikle şikayetçi olunan kişi isnat ettiği suçtan ötürü ya da kendisine verilen cezayı çekecek ya da size paranızı verdikten sonra şikayetinizi geri çekmenizi teklif edecek. Sakın yılma ve sabret. Benim sürecim 5-6 ay hatta 7 ay sürmüş olabilir. En sonunda tıpış tıpış geldi özrünü dileyip dolandırdığı 600 liramı kuruşuna kadar verdi. Technopat içerisinde açtığım konu bayağı başını ağrıtmıştı, ilk olarak o konuyu kaldırmamı istedi hatta. Elinizdeki bilgilerle kişinin kimliğini rencide etmeyecek ve suçu ispat edilene kadar dolandırıcı yerine "mağdur eden kişi" olarak bahsederek sosyal platformlarda konu açmak yararınıza olur. Açılan her konuda dipnot olarak konunun kamu yararı gözetilerek önlem ve bilgilendirme amaçlı olduğunu düşmeniz ise sizin yararınıza olur.

sahibinden tam çakal yuvası olmuş puanı yüksek olan kişi bile dolandırıyor hesap çalan kişi yüksek puanlı birisinin hesabını çalıp milleti yuvarlıyor. geçen sen 200 tl dolandırıldım bidaha ikinci el almak mı lanet ettim. Geçmiş olsun bazıları dava edip birşeyler yapıyor ama nasıl yapıyorlar bilmiyorum. Sakın yüz yüze denettirmeden almayın. Bu arada geçmiş olsun.

Kardeşim bu adam beni de dolandırdı. Ben savcılığa başvuruda bulundum farklı kişileriz ancak hepimiz tek bir şikayette bulunursa savcılığa bence olayı çözeriz. Bende yeterli kanıt var zaten.
Kardeşim bana ulaşır mısın aynı durum bende de oldu bir önerim var. onder_6542@hotmail.com
Bu gökhan anay denen şahıştan dolandırılan arkadaşlar bana ulaşın lütfen. onder_6542@hotmail.com.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben e postadan telefonumu gönderdim.

Selam arkadaşlar bu G. A. için savcılıga başvuran oldumu aynı sorun bende de var cumhuriyet savcılıgına gitmem yeterli mi?
Kardeşim bende sahibinden üzerinden G. A. TARAFINDAN DOLANDIRILDIM YOKSA AYNI KİŞİ Mİ
PINARBAŞI İLETİŞİM DİYE Bİ DÜKKANI MI VARMIŞ NE

kardeşim adam öyle bi profesyonel ki anlatamam sana
adamla whatsapp üzerinden konuştuk adam istediğini yapabilirsin diyor bide hakaret etti bana
bende mahkemeye vericem nasıl olsa diye küfür yazmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…