- Makaleler
- 2
Son durum ne acaba ?

Ben de şaşırdım açıkçası bir de bu bilgiler ne ya? [emoji846]Hocam naptınız siz? Tüm konuyu okudum da bu ayrı bir şey. Siz napıyorsunuz hocam? Bu nedir sizi EGM başına falan alalım. Çok bilenmişsiniz hocam sakin olun haha sinirim bozuldu. Sakin kalın hocam elbet çözümü bulunur. Nutkum tutuldu yemin ediyorum.
Bende kasa sattım yarın kargolaycağım ne kadar kargo bedeli ödediniz ve hangi firma ile.Adamda din iman yokki, site mite dinlemez. Bulduğunu çalar çırpar. Örnek A1 bizim eski kiracı, burada tokatlamadığı kimse kalmamış. Şeref yoksunu herif bir gün birine denk gelir canından olur.
Neyse konumuza dönecek olursak, yapılacak pek bir şey yok gibi gözüküyor. GET bile artık güvenli değil, satıcı isen. Alıcıya problem yok pek, çünkü iade edebiliyorsun. Ama satıcı sağlam mal gönderip bozuk mal ile karşılaşabiliyor. Ben yakın zamanda sistemimi sattım. Ekran kartı hariç tüm parçaları getsiz sattım. Allah'a şükür kimseyi de mahçup etmedim. Hatta kasayı sattığım kişiye kargo parası çok çıktı diye bir miktar para iadesi yapmayı bile teklif ettim, kabul etmedi. İnsan önce ahlaklı olacak. Gerisi boş.
Ben GET anlaşmalı olan kargo ile göndereceğim. İstanbul'dan Van'a gidecek birdeAras kargodan uzak durun size diyim. Sharkoon S25-W kasamı satmıştım. 97TL tuttu, yanlış hatırlamıyorsam fazla uzak bir yere de göndermedim, 1 2 il uzağa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.