Sahibinden.com'da dolandırıldım - Gigabyte GTX 780 Ti

Bu sadece bildiklerimiz. Adam böyle 3-5 kişiyi dolandırsa ve haberimiz olmamış olsa ohh mis. Çalışmadan yan gel yat Osman. Bence bir araya gelip acilen bu tarz işlerle mücadele etmelisiniz. Şu sahibinden.com üzerinden alınan alışverişlerde %10 GET alışverişleri için kesilen komisyona gerçekten değer. GET ile alışveriş yapın. Gönderirken zaten adres bilgisi otomatikman sisteme düşüyor. Yurtiçi kargo ile. Ürün teslim edildiğinde de onay için otomatikman zaman işliyor. Onay vermeyen kişi size harici bir ürünü geri gönderirse gelen ürünün sizin gönderdiğiniz ürün olmadığını gösterip site havuzunda bekletilen paranızı o dolandırıcıya kaptırmadan geri alabiliyorsunuz.

Hocam naptınız siz? Tüm konuyu okudum da bu ayrı bir şey. Siz napıyorsunuz hocam? Bu nedir sizi EGM başına falan alalım. Çok bilenmişsiniz hocam sakin olun haha sinirim bozuldu. Sakin kalın hocam elbet çözümü bulunur. Nutkum tutuldu yemin ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam naptınız siz? Tüm konuyu okudum da bu ayrı bir şey. Siz napıyorsunuz hocam? Bu nedir sizi EGM başına falan alalım. Çok bilenmişsiniz hocam sakin olun haha sinirim bozuldu. Sakin kalın hocam elbet çözümü bulunur. Nutkum tutuldu yemin ediyorum.
Ben de şaşırdım açıkçası bir de bu bilgiler ne ya? [emoji846]

Adamda din iman yokki, site mite dinlemez. Bulduğunu çalar çırpar. Örnek A1 bizim eski kiracı, burada tokatlamadığı kimse kalmamış. Şeref yoksunu herif bir gün birine denk gelir canından olur.

Neyse konumuza dönecek olursak, yapılacak pek bir şey yok gibi gözüküyor. GET bile artık güvenli değil, satıcı isen. Alıcıya problem yok pek, çünkü iade edebiliyorsun. Ama satıcı sağlam mal gönderip bozuk mal ile karşılaşabiliyor. Ben yakın zamanda sistemimi sattım. Ekran kartı hariç tüm parçaları getsiz sattım. Allah'a şükür kimseyi de mahçup etmedim. Hatta kasayı sattığım kişiye kargo parası çok çıktı diye bir miktar para iadesi yapmayı bile teklif ettim, kabul etmedi. İnsan önce ahlaklı olacak. Gerisi boş.
Bende kasa sattım yarın kargolaycağım ne kadar kargo bedeli ödediniz ve hangi firma ile.

Arkadaş MİT'te çalışıyor galiba.

Sanki Sahibinden'de herkes dolandırıcı. Ben de Sahibinden'de satış yaptım.

Ankara'dan bir alıcı PS3 ilanıma mesaj attı. Konuştuk. Gece saat 11.00-12.00'de havale yaptı. Adamla konuştuk tabii. Havale yaptığına dair fotoğraf attı. Bende sabah kalkıp baloncuklu poşet aldım. PS3'ü iyice sardım. Kutuya koydum. Kollar ve oyunlar da o şekilde. Gönderdim. Adam da kullanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı