sahibinden.com'dan dolandırılır mıyım?

muhammet.kara

Zeptopat
Daha fazla  
Ben bir bilgisayar alacağım ben Van'dayım adam Bursa'da adam bana iş yeri adresini fotoğrafını telen numarasını verdi get ile almayacağım adam IBAN istiyor sonrada bilgisayarı göndereceğim diyor bir yanlışlık yapsa mahkemeye verebilir miyim dolandırsa mesaj ses kaydı falan var teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bir bilgisayar alacağım ben van'dayım adam Bursa'da adam bana iş yeri adresini fotoğrafını telen numarasını verdi get ile almayacağım adam IBAN istiyor sonrada bilgisayarı göndereceğim diyor bir yanlışlık yapsa mahkemeye verebilir miyim dolandırsa mesaj ses kaydı falan var teşekkürler.

Param Güvende ile alırsan sıkıntı olmaz.

Ben bir bilgisayar alacağım ben van'dayım adam Bursa'da adam bana iş yeri adresini fotoğrafını telen numarasını verdi get ile almayacağım adam IBAN istiyor sonrada bilgisayarı göndereceğim diyor bir yanlışlık yapsa mahkemeye verebilir miyim dolandırsa mesaj ses kaydı falan var teşekkürler.

Alacaksan Param Güvende ile al.

Bana kalırsa sıkıntılı işler hiç bulaşmayın derim mahkeme olsa çoook uğraşırsınız dolandırıcılar kendi IBAN' larını kullanmıyorlar genelde.

Kapıda ödemeli yöntemleri kullanın, kabul etmiyorsa başka ilanlara bakın, sanki tek satış yapan kendisi.

Güzel bir soru. Sahibinden tarafından dolandırılmazsın ama satıcı tarafından dolandırılma imkanın evet var. Kargo kodunu kimseyle paylaşma. Param Güvende ile alırsan sahibinden.com üzerinden güvence altında olursun. Aksi halde IBAN ile ödeyeceksen de satıcıyla yüz yüze karşılaşıp ürünü elden almanı öneririm. Bunlara yanaşmıyorsa direkt kaç o satıcıdan derim.

Son düzenleme:

Param Güvende sistemini kullanmak istemeyen kimseyle alış-veriş yapmayın hocam. Dava açarsanız da yetersiz kanıt denilebilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı