Sahibinden dolandırıcılık

Teas 01

Decapat
Daha fazla  
Merhaba sahibinden Param Güvende ile bir laptop sattım fakat alıcı ürünü iade edip ve laptopun SSD, RAM, fare gibi parçalarını eksik yollamış ve alıcıyı aradığımda ulaşamıyorum.
Ben şimdi bu durumla ne yapacağım? Sahibinden müşteri hizmetlerini aradığımda biz karışmıyoruz. Satıcı ile alıcıya gibi cevaplar verdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba sahibinden Param Güvende ile bir laptop sattım fakat alıcı ürünü iade edip ve laptopun SSD, RAM, fare gibi parçalarını eksik yollamış ve alıcıyı aradığımda ulaşamıyorum.
Ben şimdi bu durumla ne yapacağım? Sahibinden müşteri hizmetlerini aradığımda biz karışmıyoruz. Satıcı ile alıcıya gibi cevaplar verdi.

Kutusu açılmış ürünlerin iadesi kabul edilmeyecek diye satış yapmak gerekiyor. Ben etiket çıkartıp bantla ayrılabilecek yerlere açıldığı takdirde iade kabul edilmeyecek yazısını yapıştırıp gönderiyorum. Sahibindende dolandırıcı çok. Önüne geçmeniz çok zor. Dolandırıcılık ihbarında bulunmanız gerekiyor. Savcılığada gidebilirsiniz.

Bu tarz ürün satarken daha önce param güvende ile alışveriş yapıp yapmadığını sorsaydınız param güvende ile daha önceden almış olduğu ürünleri onayladıysa güvenip gönderin diğer türlü dolandırıcılar her platformda olucaktır...

Geçmiş olsun..

Technopat Haberler

Geri
Yukarı