Sahibinden GET ile dolandırılır mıyım?

Hocam siz kargo bilgilerini girip yollarsınız. Adam teslim alır. Belirtilen zamanda onaylamazsa para sizin hesabınıza geçer.

Dostum sıkıntı olmaz herhalde siz kargo bilgilerini girdiğiniz zaman 4 gün gibi bir onay süreci oluyor. Mesela ben geçen ekran kartını GET ile aldım 3.5 gün olduğu zaman işlemi duraklatarak ekstra 5 gün süre aldım kötü bir niyetimde yoktu kartı denemek için almıştım daha sonra süre dolduğunda para satıcıya aktarıldı. Mesela şöyle olabilir siz RX 570 ASUS marka kart satıyorsunuzdur gönderdiğiniz kişinin elinde aynı marka bozuk bir kart var ise bana bozuk kart göndermiş diye uyanıklık yapmaya çalışabilir bu durumda siz ürünü kargolarken ne satıyor iseniz üzerine küçük bir nokta veya yazı yazabilirsiniz mesela ben ekran kartı satarken ASUS ROG ambleminin kenarına küçük bir nokta bıraktım bunu yaparken video kaydı yaptım ürünü kargolarken de benzeri video kaydı alıp kargoladım bir sıkıntı yaşamadım.

Diyelimki olduk ne olacak?
Ortalama 8 gün haftasonu eklenirse 10 gün onay süresi var.Ürününü bir hafta kullanıp beğenmedim diye gönderebilir geri,tabi kargo kontrolü önemli başka bir şeyde gönderebilir.Baktın iade üründe sıkıntı var bir daha sen geri göndereceksin,oda diyecek ki ben yapmadım geri gönderirken sağlamdı vs.Sonra tüketici hakları ıvır zıvır.Bunlar olabilir en fazla.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı