saulgoodman33
Hectopat
Sen ürünü söylediğin gibi gönderirsen ve bunun aksi bir şey çıkmazsa alıcı hiçbir sebeple iade edemez ki. 2. el ürün alışverişi bu.
İade hakkınız var ama iade süresine dikkat edin. Zevk için gene iade edebilirsiniz.Peki RX 470 aldım diyelim. Sıkıntı çıktı. İade seçeneğim var mı? Isı sorunu mesela.
Sahibinden sıfır ürün olmadığından arıza çıkarsa geri alım olacağını sanmıyorum. Garantisi varsa zaten garantiye yollanır.
sıfır oldu mu 14 gün içinde iade hakkı olur ama ikinci el ise dediğiniz olmaz.Sıfır öründe var ama sahibinden de.
İçim rahatladı ilanı koyuyorum şimdi teşekkür ederim.
Fiyatı nedir?
İçinin rahat olmaması gerekiyor bana sorarsanKarşı tarafın bilgisizliği veya ihmalkarlığından ortaya çıkan kusurlar da senin başına patlar. Karşı tarafa güvenmeyin ikinci el alışverişlerde. Alıcı için özellikle daha da tehlikeli durumlar ortaya çıkabiliyor.
GET İlandan Ürün Alma/Satma Rehberi - Sahibinden.com
Arkadaşlar bildiğiniz üzre sürekli birileri "Önce parayı yolla, sonra kargoyu hallederim" vaatleri ile dolandırılıyor ufak veya orta çaplı. Bu yüzden GET ilan rehberi açmaya karar verdim, yakında güvenli ticaret nasıl yapılır bunun da konuları gelecek. GET İlan Nedir? Sahibinden.com...www.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.